3TFlash Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Ahoj. Mam nouzi mam chvili pred STK a vubec mi nefunguje zpatecka. Muzete mi nekdo poradit jaka barva kabelu je od zpatecky a do jakeho konektoru z tech 3 to do BCM jednotky vede ? Spinac je v poradku. Cidla a zarovky taky. Pres diag normalne fungujou jak senzory tak svetla ale mam dojem ze je chyba v kabelazi po ceste od spinace do bcm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Od spínače by měl jít černomodrý kabel do pozice 16 na černý svorkovnici BCM. Druhý červenožlutý kabel je ukostření. Měl si spínač v ruce? Mohl si se rovnou kouknou, která barva kabelů tam je. Jak si snímač zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TFlash Vloženo 14. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Děkuji. Zitra to prozvonim. Cervenozluty je ukostreni jo ? Odkud kam vede ? Spinac jsem zkusil vyměnit za funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.