Pepel Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Zdravím pánové, hledal jsem na fóru co a jak ale nenašel jsem nic jen o špatné spínací skříňce. Jen nevím jestli je to můj případ, zasunu kliček naskočí kontrolky a jak otočím tak cvakne starter a nic,(trošku pohasne kontorlka baterie) až třeba na 10satý pokus natočím na žduch. Baterii jsem nechal celou noc nabíjet a ráno stejně to samé. Není to pokažd ale v 50% asi jo. nevíte co by to mohlo být? chci jet dalkovou a nerad bych zustal viset někde 300km od baráku. Baterie je asi 3 roky stará. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 To bych hádal na problém staréru, respektive stykače startéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepel Vloženo 14. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 No něco takového jsem si taky myslel, jen jsem to potřeboval potvrdit jestli tam neni nějaké relátko které by to spouštělo takže nejspíše startér ven. to mam zase radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Když cvakne startér, tak i kdyby tam nějaké relátko bylo, tak by bylo OK. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 Vyresil jsi problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.