Petopeto Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 Ahojte, chcel by som sa opytat, ci nema niekto z vas riesenie/podobnu skusenost/radu Pred par tyzdnami mi menili zamok na kufri s el. ovladanim (combi). Od vtedy sa mi mimovolne vypina roleta na lavej casti kufra. Niekedy pocas jazdy, niekedy pri otvoreni kufra. Pred tym mi to normalne fungovalo t.j. otvoril som kufor a roleta sa pekne stiahla do pol kufra. Na MaxiDot-e som vypol funkciu automatickej rolety, ale stale vypne sem tam tu lavu stranu... Nie je to samozrejme zivotne dolezita funkcia na aute , ale dost mi to lezie na nervy, ked sa to pocas soferovania vypina.... Od tej vymeny zamku je to uz druhy krat v servise a nevedia prist, co to sposobuje...riesi to elektrikar a vraj mu nic nevypisuje na PC t.j. ziadna chyba... Vopred dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.