Wjencik Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 Tak už odskúšané značky číta. Aj keď sa mi zdá že už neukazuje značky v navi. Keďže by to malo ukazovať aj aj. Nejaké ďalšie nastavenie v cariste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wjencik Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 On 4/8/2020 at 1:11 PM, Wjencik said: Tak sa mi Rozpoznavanie znaciek podarilo aktivovat aj na mojom Karoqu ( zatial este nevyskusane, kvoli zakazu vychadzania) cez Caristu 4.0 beta 5. Kedze som uz vela precital na roznych forach u mna to vyzera nasledovane: Funkcia rozpoznavania znacek je v Maxidote a teda aj v infotaimente ako polozka pri zdruzenych pristrojoch, cize to nemam ako Asistenta medzi asistentami a teda neviem si nastavit ani upozornenie pri prekroceni rychlosti. Je to specificke nastavenie iba pre karoq ako tu funkciu mate zobrazenu vy? Viete si nastavit na karoqu aj oznamenie pri prekroceni rychlosti podla aktualnej znacky? Tak uz aj odskusane, Bohuzial cez caristu to funguje iba ciastocne. Nakolko mam aj navigaciu vsimol som si ze v navigacii uz znacky neukazuje a v casti vozidlo je hlaska citanie znaciek obmedzene. Nakolko mam iba caristu nerobil to niekto cez caristu tak aby mu to zobrazovalo aj "Dynamic road sign display" cize ako asistenta v menu. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Duben 2020 Sdílet Vloženo 12. Duben 2020 @Wjencik Psal jsme ti to už v jiném tématu, použij OBDeleven, ten to na Karoqu zdá se umí (aspoň dle jejich fóra: https://forum.obdeleven.com/thread/5959/traffic-sign-recognition ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto10 Vloženo 26. Října Sdílet Vloženo 26. Října Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či by mi vedel niekto poradiť alebo má skúsenosť s tým že mal som cez diagnostiku dorobené čítanie dopravných značiek s tým že všetko funguje, okrem prečítania značky obce alebo diaľnice, inak všetky rýchlostné značky alebo zóny my prečíta dobre. Poslednú dobu my vyhadzuje chybu ( identifikácia dopravných značiek je práve obmedzená) ale aj napriek tomu my zančky pekne prečíta samozrejme okrem obci a diaľnic. Nevedeli by ste mi poradiť s týmto problémom. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.