herrkomisar Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Mám dotaz,po předělání palubky na faceliftovou, a zapojení spínače varovných světel mi sice spínač bliká při zapnutých vystražných světlách,ale nesvítí při rozsvícených světlách. Usuzuju že to bude tí,že po starých kabelech k face spínači nejde podsvícení,šlo by to nějak dodělat?Popřípadě na jaký pin se mám připojit?Nebo to ani nejde? Děkuju za radu........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 (editace) pin č.4 : Spínač varovných světel bez tažného zařízení Anebo nedotahovat nic a použít "Spínač varovných světel" pro tažné s označením na konci E nebo H. Ten svítí hned po zapnutí zapalování. Spínač varovných světel pro tažné zařízení Popřípadě, pokud tažné máš, tak ještě zapojit do budíku dle schématu. Je to zrovna taky pin č.4, který je u toho spínače právě pro kontrolku přívěsu. Editováno: 10. leden 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) Je to už hezky dlouho kdy se tu založil tento příspěvek , ale i tak bych se chtěl zeptat zda to někdo napojoval na pin.4 ..... Díky Editováno: 13. Březen 2014, autor: Pitbull88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 ... a jde Ti o co? O podsvícení nebo o kontrolku přívěsu v budíkách? Jestli o podsvícení (stejný problém jako zakladatel vlákna), tak dotáhni odněkud drát s podsvícením a budeš svítit. Jestli o kontrolku, tak já jsem to zapojoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 No o podsvícení ..... Vytahnu spínač a zezadu vidím označené pozice .... Takže tam kde je 4 , mám připojit plus .... To chápu všechno ( i odkud mám tahat taky vím ) Ale co nevím , je to že tam kde je 4 , tak přes konektor do toho vede kabel a nevím co to je .... Nerad bych něco odpálil ... takže kdybych ho vypíchnul ten kabel a místo toho píchl plus tak by to mohlo fungovat ? Tažné nemám a jeto přestavba z předface na face .... ( takže po výměně spínače není podsvícen ) Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 19. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Vyměn spínač za ten co svítí(pro vozy s tažným)já to tak udělal a je to........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Vyměn spínač za ten co svítí(pro vozy s tažným)já to tak udělal a je to........... No kdyby ten pro tažné zařízení nestál 800 a bez tažného jen 250 ( taky jde sehnat za 150 čína ) S tím pro tažné je to horší , obvolával jsem bouračky a všichni měli tažný , ale spínač pro vuz bez tažného ( obraceně to asi funguje normálně ) Tak jsem se rozhodl připojit el ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffugas Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 natahnul jsem drat z pristrojovky pin 4 do pinu 4 za spinacem vystraznych. Ten kabel co byl puvodni jsem vypinoval a zaslepil. Prerusovac mam na konci 235e.Po pripojeni privesu se nic nekonalo. Musi se to jeste aktivovat nejak pres vag nebo co mam pro to udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Podle toho co popisuješ by to mělo být přesně tak. Nikde se nic dodatečně neaktivuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffugas Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Kde si ještě vzal pin do přístrojovky? Ustřihnul jsem si na vrakáči kus kabelu s konektorem, ale doma jsem zjistil, že tam mám trochu jiné piny. Ještě mě napadlo ,že nemusím mít kontakt v konektoru díky jinému pinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Na vrakáči jsem si našel stejný konektor, že si vytáhnu pin s drátem na který napájím drát od přerušovače. Jenže zbytečně, v autě v konektoru byl i prázdný pin, který stačilo vytáhnout a nalisovat na drát od přerušovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guinea Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Zdravím, řeším na svojí Octavii ( jednička 2.0 mpi ) následující problém. Ze středového panelu, v místě kde je spínač varovných světel se ozývají svévolně zvuky jako když vyhodíte blinkr. klik-klik-klik-klik ....zkoušel jsem vyměnit spínač viz obr. na nějakou dobu to utichlo a začalo znovu. Spínač jsem reklamoval a zkusil nový. To samé, po nejaké době se spustilo svévolné klikání . Netuší někdo čím by to mohlo být ? Díky za podměty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Levá packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guinea Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 (editace) aha, je nekde návod na výměnu ? Editováno: 20. Listopad 2017, autor: guinea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Najdi si navod na sundani volantu, potom uz to je hned venku. Packu staci rozebrat a vycistit. Nekdy pomuze prostrikat packu z boku sprejem na cisteni brzd, jako mi a to nemusis nic rozebirat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guinea Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 díky za tip petane zkusím to vystríkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.