Tomasrapid Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 u vozidla Škoda Rapid Spaceback MR2016, se mi rozsvítila oranžová kontrolka světla. Na maxidotu mi to napsalo ať zkontroluji levé zadní koncové světlo. Šel jsem se podívat dozadu a vše svítí jak má. Nevíte někdo, kde by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 Nemá to souvislost s otevřením kastlíku u spolujezdce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasrapid Vloženo 6. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 Bohužel nemá, v servisu zjistili, že žárovkami to není. Posledních 50km se nic nerozsvítilo tak asi špatný kontakt. Pokud by se Kontrolka nadále rozsvicela, nechám auto v servise v rámci záruky ať se na autě natrápí mechanici, snad nebudou rozdělávat celé auto. Jediný důvod proč jsem si koupil nové auto bylo to, že jsem doufal, že tyto věci řešit zpočátku nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ka.S Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Něco podobného jsem měl u mého rapida ale brzdové světlo, levé zadní světlo už zvládnu vyndat i potmě a možná i s rukama v kapsách, kolikrát už jsem ho měl venku. Mě někdy nesvítilo brzdové světlo, žárovka dobrá i druhá dobrá, dal jsem světlu facku, chvíli dobrý a pak zase nesvítilo. Po rozebrání se objeví jako tištěný spoj který je z druhé strany propojený s konektorem, ze strany žárovek je propojený s kontaktama přívodu napětí žárovek tak, že je zasunutý do drážky přívodu napětí žárovky, vypadá to jako + a tam byl vaklkontakt, stačilo malýma kleštičkama přihnout a je po problému. Ale co jsem se navztekal a nanadával než jsem na to přišel. Karel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.