PTiCA Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Ahoj všem, v následujících dnech spustíme pro určitou skupinu uživatelů testování nového výdělku na provoz tohoto serveru místo reklam. Jedná se o možnost využití vašeho počítače jako stroj pro těžbu virtuální měny "MONERO". Pravděpodobně se bude jednat jen o skupinu neregistrovaných uživatelů. Pokud se setkáte po načtení stránky s tímto oknem. Prosím o jeho potvrzení. Nejedná se o chybu ale o souhlas s těžbou na vašem zařízení po dobu návštěvy těchto stránek. Pokud se setkáte s nějakým problémem. Dejte nám prosím vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Osobne nemam nic proti, jen bych to spusteni posunul treba o dva dny, at se o te moznosti vsichni nejdriv dozvi. Takto to na me vyskocilo a neslo na nic ve foru kliknout - pouze na souhlasim/nesouhlasim (tento prispevek zde jeste nebyl), tak jsem nevedel, jestli se mi nahodou nekdo "nenaboural" do pc a pod zaminkou fora nechce dolovat. Aby se tedy hodne lidi taky "neleklo", co to na ne z niceho nic vyskocilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 17. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Mas pravdu. Vypinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 (editace) Na mě nic nevyskočilo, jsem přihlášený uživatel a stejně můj PC skodahome využívá. Přijdu na forum a využití procesoru skokově naroste až na 90%. Stačí zadat nějakou jinou stránku a hned klesne. Já s ničím nesouhlasil a až dnes odpoledne jsem se o tom dozvěděl.. edit: Vyřešeno. Asi to dělal prohlížeč. Už to nedělá Editováno: 19. Prosinec 2017, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 19. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Ruzne to zkousime. Je mozne se to nabehlo i pres prihlaseni. Dej vedet jestli se to bude opakovat. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Jak to funguje? To jede skrz prohlížeč na nějaký společný účet? Nebo se stahuje appka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda608 Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Včera na mě Avast zařval: Bezpečně jsme přerušili spojení na coinhive.com kde jsme zjistili infekci JS:Miner-C (Trj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Aj ESET to hlási.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 21. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 To je dobre vedet. Diky za info. Upravil jsem kod a mel by vyresit virova hlaseni. Pravdepodobne vam vyskoci opet hlaska se souhlasem/odmitnutim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2017 Ja se tezit bitcoin ani nesnazim. Zameril jsem se na Monero. Je vice anonymni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2017 Dnes jsem upravil kod a tezba probiha i u prihlasenych uzivatelu. Samozrejme bez platicich clenu klubu a zaplaceneho balicku "forum bez reklam" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 22. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2017 Bohuzial eset to stale nema moc rad a nonstop to vyhadzuje hlasku a pritom som s tazenim ani nesuhlasil pri vyskoceni hlasky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 23. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2017 Tim padem to nebude ta spravna cesta. Pro prihlasene uzivatele jsem opet vypnul tezbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2017 Zajímavé, že mě hláška vyskočila ale eset nic nehlásí od začátku. Ikdyž počítač těžil. Mám eset smart security 7.0 takže je to starší verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.