Přejít na obsah

Osram DIADEM(smerovkove) v prednych svetlach

TiGeRZ

Doporučené příspěvky

Tak Urcite ti ktory mate tie cierne svetla ako mam ja ....ste si vsimly ake su tam ziarovky do smeroviek....OSRAM DIADEM ak sa nemylim..svietia krasne na FIALOVO....Dnes som kupoval OSRAM DIADEM do zadnych svetiel, uplne totozne ziarovky len svietily na klasiku oranzovo. Ako to je mozne ? aj na krabicke bola skrknuta oranzova a vedla bola fialova. Ja som myslel svietivost zapricinuje len to sklo, ale asi tomu tak nebolo. Radsej som ich vratil. kua bojim sa ze zase kupim cez net tie iste a budu ako klasika oranzove :disgust: a 690Sk v cudu....ako to zistim ? Ja som myslel ze to je vo svetle, ale dal som tam tu ziarovku namiesto tej orig do prednych svetiel a kua oranzova, hned som siel vratit.

toto je ona samizda....

DIADEM

Editováno: , autor: TiGeRZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt chceš aby ti blinkry blikaliy fialově co je to za pitomost. Ty Diademy se tam dávaj proto, aby nebyl vidět v čiré oprice oranžový odraz a né aby se změnila barva světla při blikání. Jinak já mám např. tyto a cena? 120,-Kč 2ks

post-10-1160552414.jpg

Editováno: , autor: alpako
Odkaz ke komentáři

Alpako: Mel jsem jednu takovou jako vzorek, bylo to dobry, ale v primem srovnani mela viditelne mensi svitivost (intenzitu) nez klasika s oranzovou bankou.

Tak jsem ji vyhodil, koupil za nekrestansky prachy Philips Silver Vision PY21W (velmi podobne pokovena) a jsem spokojenej. Svitivost je o neco vyssi nez u klasicke oranzove zarovky.

Odkaz ke komentáři

diademky blikaj onranzove taky nejako nechapo o co jde

mel jsem taky ve stejnych svetlech jiz od vyroby

Tebe svietia ako ? nepovedz ze oranzovo, lebo mne do fialova(v tych svetlach)..... a ked som tam dal diademy tie co som kupil tak do oranzova to svietilo bleeee....j

Tie diademy predtym svietily cisto klasika oranzovo ta spruzinka vnutri co to svieti, prepacte, ale som v tom laik co to je zac....toto su original s tych svetiel a tie tak DO FIALOVA(ta pruzinka)..neni tak ?

PA110114.JPG

PA110116.JPG

Editováno: , autor: TiGeRZ
Odkaz ke komentáři

Alpako: Mel jsem jednu takovou jako vzorek, bylo to dobry, ale v primem srovnani mela viditelne mensi svitivost (intenzitu) nez klasika s oranzovou bankou.

Tak jsem ji vyhodil, koupil za nekrestansky prachy Philips Silver Vision PY21W (velmi podobne pokovena) a jsem spokojenej. Svitivost je o neco vyssi nez u klasicke oranzove zarovky.

Tak schválně jsem dal do jednoho blinkru zpátky tu origo žárovku a v druhém je ta pokovená za 60,-Kč nechal jsem to blikat najednou a žádný rozdíl nepozoruji :unsure: zkusím to nějak vyfotit.

Editováno: , autor: alpako
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...