slavik8@seznam.cz Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Ahoj, mám Škodu Octavii II 1,9 Tdi 77 kw r.v. 2006 a fouká mi studený vzduch přímo na ruku. Fouká to i když mám vypnuté topení. Je to od přihrádky - je asi klimatizovaná? Na co se mám zaměřit? Teď v zimě je to nepříjemné. Omlouvám se za založení nového tématu, ale nikde jsem podobný problém neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 (editace) Na kterou ruku a z který přihrádky? V kastlu před spolujezdcem máš zavřený přívod vzduchu? Kolečko na levým boku, manuál strana 106. Editováno: 18. leden 2018, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavik8@seznam.cz Vloženo 18. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Na prvou ruku. A z kastlíku u spolujezdce. A ovládání topení ovládám. Ale jak jsem psal- fouká to studeně i když je to vypnuté. A další věc-když mám snad topení na teplý vzduch tak by to mělo snad foukat teple ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 diagnostika a kouknout se co píšou teplotní čidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 (editace) A co tohle, to umíš ovládat? Editováno: 18. leden 2018, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 (editace) před 13 hodinami, slavik8@seznam.cz napsal: A další věc-když mám snad topení na teplý vzduch tak by to mělo snad foukat teple ne? Vzduch do schranky pred spolujezdcem je vyveden z mista za vyparnikem klimatizace, ale pred radiatorem topeni. Takze topeni na to nema vliv... EDIT: Pro vetrani schranky v Jumbo Boxu to ovsem neplati. Tam fouka stejny vzduch jako z vydechu na zadni sedadla... Editováno: 19. leden 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavik8@seznam.cz Vloženo 20. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2018 V 19. 1. 2018 na 0:38, šulda napsal: A co tohle, to umíš ovládat? A čím to zavřu? To mi právě není jasné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. leden 2018 Sdílet Vloženo 20. leden 2018 Už dvakrát sem Ti napověděl ale asi to nevidíš. V manuálu je napsáno - otočným kolečkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavik8@seznam.cz Vloženo 21. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2018 V 20. 1. 2018 na 12:11, šulda napsal: Už dvakrát sem Ti napověděl ale asi to nevidíš. V manuálu je napsáno - otočným kolečkem. Mě tím, ale otočit nejde právě :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Tak je tam nějakej zádrhel páč jinak to samozřejmě jde otáčet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavik8@seznam.cz Vloženo 22. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2018 před 20 hodinami, šulda napsal: Tak je tam nějakej zádrhel páč jinak to samozřejmě jde otáčet Tak zítra zkusím vydělat kastlík a nějak to zprovozním-předběžně díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavik8@seznam.cz Vloženo 28. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Tak jsem zjistil, že mi tam chybí to ovládací kolečko :/ Tak nevím kde sehnat... Ve Škodě jsem byl, ale nevypadalo, že by to měli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Ak mam dobre ulozene, neviem ci je rozdiel voci F2 - 1J0 816 355 Mas tam teda dieru? Vidno aspon hadicku? https://www.autokelly.sk/Product/VAG-1J0816355/11003642 https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1j0816355-ventil-klimatizacie-oe-16633.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.