lukyboy Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 S MIB1 s verzi softu 0411 + iPhone X sverzí iOS 11.2.5 bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Já mám IP7 a IPX a auto vyrobeno 11/2017 a vše funguje dobře. Obě zařízení aktualizovaný na 11.2.5. a žádnej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Aleši.. A ono to i něco umí? Nebo stačí jen to telefonování a občas sms? Ps. ber to s nadhledem. Nicméně, už mám vyjádření k problému bluetooth na 11.2.5.. Jde o to, kde máte uložené kontakty.. Firemní mail spojený s outlook kontaktama děla občas problém.. Na kontaktech uloženejch v telefonu či na sim.. je vše ok.. Po update columbusu.. mám občas problém v tom, že při přehrávání hudby z SD karty mi napíše uprostřed písničky že na sd kartě není žádná hudba.. A za sekundu jí zase načte a začne hrát. Editováno: 8. Únor 2018, autor: Ulipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Dela mi to stejne jako se tu pise. Pri vlhku a teplote kolem 17stupnu. Sw je nejnovejsi, co tedy pomuze? V zaruce to uz neni. Ma vyznam kupovat novy display? Pokud ano, jak je to narocne? Menil bych pouze display, ne cely panel. Nebo to cistit? Fakt to pomaha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Pred rokem... na to nespoleham... spis me zajima odpoved na otazku cim to je viz predchozi dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Konkrétne toto vlákno mal Aleš na mysli: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 3. Září 2018 Sdílet Vloženo 3. Září 2018 V 1. 9. 2018 na 13:21, Aleš_BX napsal: spoléhat na to nemusíš, můžeš to zkusit, jinde se tu o tom na fóru píše, nedávno jsem četl, že někomu uznali 90% kulanci na materál a platil jen práci.... když budeš vědět čím to je, v čem ti to pomůže? prostě je špatný dotykový panel... No resim, ze bych to vymenil sam. Da se koupit display, tak zda se to da doma vymenit a hned to bude fungovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 V 3. 9. 2018 na 10:42, mrazikxr napsal: No resim, ze bych to vymenil sam. Da se koupit display, tak zda se to da doma vymenit a hned to bude fungovat.. Zatim jsem nenasel nikde zadny video nebo navod jak display vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 16. Září 2018 Sdílet Vloženo 16. Září 2018 Prosím ohledně toho nefunkčního dotyku.Teď jse mi to poprvé stalo.Jen to přehrání pouze ve škodě?Nejde někde stáhnout sám???Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.