Brica Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Zdravím. Mám čerstvě OIII a nejde mi nijak zapnout funkce LH&CH. V Columbusu jsem zkoušel nastavit různé intervaly, ale auto nikdy rozsvícené nezůstalo a při odemčení se nerozsvítilo. Je na to nějaký fígl nebo nějaký nebo je možné, že je to nějak způsobené výměnou baterií v klíčku? Děkuju za odpovědi Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 - prepínač v polohe AUTO? - je vonku tma? - menil si niečo v kódovaní? skús reset nastavení svetiel cez Car - Nastavenia - Reset - Svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brica Vloženo 26. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2018 V kódování jsem nic neměnil. Možná byl problém, že jsem neměl světla na AUTO. Zkusím, uvidím. Kdyžtak ten reset. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 zvyčajne postačí nechať prepínač na AUTO režim. vtedy ak je tma, svetla sa zapnú. ak je vonku vidno, tak nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Pokud neni prepinac na AUTO, tak nefunguje CH, LH a dalsi asistenti (dalkova svetla, line assist tusim take) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza O. Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Přesně toto se mi také stalo nez jsem se dočetl že musím nechat světla v poloze AUTO ,ale ještě se chci zeptat pokud nastavím v palubním počítači (rádiu) citlivost na brzké stane se to že se světla LH&CH aktivují při menší tmě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.