maniaX Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 (editace) Ahojte, dnes jsem objevil odpojenou hadici v motorovém prostoru, přesněji spodní hadice u boxu se vzduchovým filtrem (Označeno na obrázku). Nevím jak dlouho mohla být tato hadice odpojená, jaký to mohlo mít vliv na jízdní vlastnosti auta? Cukání? Ztráta výkonu? Někde jsem tady na fóru našel, že je to hadice k sekundárnímu vzduchovému čerpadlu. Nejsem moc automobilově zdatný, tak mě zajímá co se dělo, když to bylo odpojené. Díky. Editováno: 5. Únor 2018, autor: maniaX Vložen obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Na chod motoru by to nemělo mít vliv, jen ti motor přisával nefiltrovaný vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Odpojenou hadici by měla řídící jednotka poznat (chyba 16795) a rozsvítí se kontrolka. Takže to asi nebylo rozpojené dlouho. Teď v mrazech je systém sekundárního vzduchu deaktivovaný. Když už se ta hadice jednou rozpojí, tak to tam nikdy pořádně nedrží. Nějak to ještě zafixuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Rozpojenou hadici v tomto místě ŘJ nemůže poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 Asi máš pravdu. Na vstupu do čerpadla to asi nemá jak poznat, mně se odpojoval asi ten výstup z čerpadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniaX Vloženo 16. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.