Larrini Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Ahoj, jak jste to řešili? Já jsem vyndal popelník a ta žárovka samotná je uvnitř takového plastového těla, když to tak řeknu. Žárovka je korunová položka, ale z toho plastu ji nejde vyndat. Našel jsem na netu několik dílů, které by to měly být, ale všechny vypadají podle obrázku jinak, než co jsem vyndal. Přikládám nafocený díl. Pokud někdo máte číslo dílu, budu rád. Jediný kód na dílu uvedený je GERMANY PA6-GF30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 7. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Nikdo nic? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Jo řešil. Do toho světlovodu jsem navrtal dírku, ale ne skrz, a dal jsem tam vysoce svítivou ledku s odporem. Takže tam mam hromadu světla a vypadá to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.