celeston Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Zdravím,mám takový problém. Hledal jsem podobné téma vibrace motoru,ale nenašel jsem stejný problém. Přibližně při 1100 otaček se do interiéru ozve takový rezonanční zvuk (hlučenější motor) Je to jen při tomto stavu otaček jak v záběru tak i na volnoběh když to vytočím do těch cca.1100. Je to slyšet jen v interiéru,když otveřu okno zvneku to neslyším. Nemá někdo podobný problém,nebo co yb to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 taky mam problém s rezonancí, při rozjezdu hlavně nebo pak jizda na jednicku snad i dvojku od volnoběhu až do 1200-1300 ot, zkoušel jsem sundat plastový kryt motoru a delato stejně. Auto ma najeté 180k km a letos pujde na vyměnu rozvodu tak jsem zvedavy zda to nema nejakou souvislost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 21. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 Těžko říct. Já mám najeto přesně 200 a rozvody jsem dělal někdy při 130.No mě to dělá přesně jen při 1100 otáček nikdy jinak a je jedno jestli volnoběh či jedu.zarezonuje to přesně v těchto otáčkách jinak nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 26. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Já mam jeste jeden problem. Při nastartování to jakoby bouchne zatřese se. Nevíš co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 setrvacnik dvouhmota myslim ta se projevuje tak jak popisejes me to zas rezonuje při tahu ale od 4 stupne a 5,6 a myslim ze asi poloosy vnitrni k převodovce nebo asi prevodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 27. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Spojku včetně setrvacniku jsem.měnil cca.ve ,180 tis.Ted mám rovných 200.To by šla rychle do háje. No a nic jiného to být nemůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Outlý Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Plastové sání rezonuje o ocelovou vzpěru nad chladičem, kde je uchycené. Při uvedených otáčkách jsem položil ruku na sání a rezonance přestala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 mrknu na to, diky za info Franto. celeston: rána po startu se začla oběvovat po výměně rozvodu, ale už to přestalo :) měl jsem podezření na žhaviče. Koupil jsem nové, ale ještě jsem je nevyměnil. když to přestalo. Uvidím v mrazech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.