Publikováno Únor 10, 20187 r Ahojte, prosimta vas, nevie niekto ako oducit ovladac od telestartu? Nikde neviem najst na to postup, iba parovaci postup som nasiel ale jak odparovat ovladac nikde. Dakujem
Únor 10, 20187 r Autor Ee, skusal som vybrat a nic. V diag vcds je v takladnych nast iba naucenie ovladaca. Mazanie nieje
Únor 11, 20187 r Autor lebo som ho omylom poplietol a naucil som stym druhe auto, a ked stlacim tak signal prijmu obe rj a nastartuju na oboch webasto
Únor 11, 20187 r Dileri o tom vedi prd a jejich ochota zacina a konci pri prodeji. Zkousel jsem taky neco, ale prd. Ovladace za par kacek jsou kdyz tak v prodeji na bazosi nove.
Únor 11, 20187 r Hele a odpojit baterku v autě (odpojit topení) by nepomohlo? A pak napárovat správné DO.(s eberspächer by to takto šlo, tak webasto by mohlo být podobné)
Únor 25, 20187 r Webasto si vie zapamätať 3 ovládače. Ak máš 2 ovládače a tretí chceš odpárovať, tak nauč prvý ovládač, potom druhý a potom znova ten prvý. Ak máš len jeden ovládač, tak ho nauč trikrát za sebou. Mne to na Octavii 2 pomohlo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.