Radek123 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Ahoj, mam superb II a columbus prestal fungovat, poridil jsem si tedy stejny z volkswagenu, vsechno by fungovalo, ale nejde menit zvuk z volantu,prehazovat skladby a tak. Na maxidotu se nezobrazuje navigace, jsem amater, ale zrejme se bude jednat o nejake nakodovani ? Pokud ano, jak ? Co k tomu zapotrebi ? VAG ? Da se to, rekneme nekde po EBayi poridit, ci je to nejaky jen profesionalni nastroj ? Diky za rady. Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Prehrat na skodovku a nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek123 Vloženo 19. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Vyborne... a to obnasi co ? Prehrat na skodovku ? Mohl bych poprosit, trochu po lopate, jsem absolutni amater a tak bych to potreboval bod po bodu. Rada prehrat na skodovku mi veru nepomuze. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Nejsi schopny to udělat bez speciálního vybavení.. mužů udělat pokud mas zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek123 Vloženo 20. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 (editace) Diky za nabidku, je mozne, ze ji nekdy i vyuziji, ale nebydlim v cr, takze jedine nekdy na dovolene. Je mozne mi jen povedet, co je treba udelat ? Dá se to udelat pres kabl a pomoci vcds ? A kdyz uz to tady resim, muzes mi prosim poradit, jestli a popripade jaky nejnovejsi firmware mohu nahrat ? (5270,5269 ?) Diky moc. Editováno: 20. Únor 2018, autor: Radek123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Jak píše kolega,potřebuješ spec.kabel s SW,třeba od Motordiagu,kdy navi řekneš,co si má z flash CD vzít,VCDS ti k ničemu nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Stačí postavit flešovací cd a povolit BAP v kódování jednotky na adrese 37. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.