Roman17 Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Ahojte, ako aktivovat hlasove ovladanie? Po stlaceni prislusneho tlacidla pre hlasove ovladanie na multifunkcnom volante, dostavam na infotainmente spravu: "Hlasova obsluha nie je dostupna" Dakujem za pomoc. Model superb sportline, vyroba 12/2017, infotainment Columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Pokud jsi už vrátil původní kódování, tak už to řeší jen aktualizace softwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_sk Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Podla mna hlasova obsluha nie je dostupna v slovenskom jazyku, skus prepnut cestinu alebo anglictinu/nemcinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman17 Vloženo 26. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Ferda25 od vyroby som s autom nic nerobil, t.j. doteraz ziadne kodovanie. Miro SK, dakujem za tip skusim zmenit jazyk, dam vediet ci pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Hlasové ovládanie v slovenčine nie je dostupné. Ako už zaznelo, treba prepnúť minimálne na češtinu, tam funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Bohužel, že Vás Škodovka stále bere jako druhořadé zákazníky, to jsem netušil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 proč druhořadé? prostě je jich málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Vobec tym netrpim,Cestina taky vpohoFungujuce hlasove ovladanie v rodnom jazyku teda aspon u mna nieje kriteriom na vyber dobreho auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Jen, že to je škoda, že to neumí i hlasově ovládat ve vaší řeči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_sk Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 @Roman: pozitivna sprava je, ze ak pripojis mobil cez Android auto, tak vies cez hlasovu navigaciu auta vyhladavat aspon adresy vo Waze.Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman17 Vloženo 27. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 @Miro_sk: co sa tyka android auta, celkom som sa na to tesil, ale rozlisenie displeja infotainmentu cez android auto sa rapidne degraduje, teda aspon u mna. Neviem ci je to standardom alebo nejakym nastavenim (ktore som nenasiel), ale android auto mi ide na daleko horsom rozliseni ako je nativne rozlisenie displeja Columbusu. Neviem do akej miery toto zavisi od mobilneho telefonu, vlastnim Huawei Mate 9, ktory nie je medzi podporovanymi telefonmi (mozno toto je problem). Android auto sice spustim, vratane fungujuceho waze aj spotify, avsak rozlisenie displeja sa mi natolko degraduje ze sa mi to vobec nepaci a nepouzivam to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 V příslušné sekci najdes navod, jak zapnout vývojářský režim a v něm vyšší vystup videa. Treba to pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman17 Vloženo 27. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Takze potvrdzujem, hlasove ovladanie je funkcne po zmene jazyka zo slovenciny na anglicky jazy, alebo cesky jazyk. Chlapi dakujem za rady. @Martin Bednar: skusim sa teda povrtat este v astaveniach android auta a zvysit vystup rozlisenia videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Paradoxne som prekvapeny,ze v starom Superbe3 2015 mi fungovalo vyhladavanie a zadavanie cielov navigacie cez hlasove ovladanie,navi Amundsen. Teraz pri novej 2019tke mi navi Columbus,v Cestine/teda aj v akomkolvek inom jayzku povie/,ze zadavanie a vyhladavanie cielov v mojej krajine nieje podporovane.Je to ok,alebo mam nastavene nieco zle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis007 Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 Mne to hlásí to isté na Columbuse 2019. Som tiež čakal, že to pôjde bez problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.