Přejít na obsah

Z ničeho nic zhasne motor - náhodně

Ustecak21

Doporučené příspěvky

Zdravím, stalo se mi 3x během týdne že mi motor z ničeho nic zhasnul a zustali rozsvícené kontrolky. Stalo se mi to vždy když někam přijedu, nechám zapnutý motor a otevřu dveře že vystoupím a jen se zvednu tak motor zhasne. Při opětovném nastartování motor běží normálně a stalo se mi to vždy pouze při vystupování a otevření dveří. A když třeba popojedu o kus dál a udělám to samé, tak motor nezhasne. Je to prostě náhodně. Žádná kontrolka na palubce jako porucha nesvítí. Mám najeto 198000 r.v 12/2005. Baterie dva roky stará. Maxidot, manuál převodovka, Rozvody měněny před 20tis. km. Auto garážované a 2x se mi to stalo při jízdě z práce - tudíž celý den stálo auto na mrazu - jestli by to mohlo mít vliv (jednou po vyjetí z práce cca 1min, pak po týdnu po 10min jízdy a jednou z garáže po 15min jízdy). Auto jezdí každý den 15km tam a zpět + jízdy po měste občas. Stalo se to někomu? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...