Tomdlouhan Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Zdravim. Uz dlouho me otravuje neustale pipani ze nejsem pripoutanej. Resil jsem to tim ze jsem sehnal celej ten drzak novej. Jenze vymenit ho bude asi nadlidskej vykon. Uz to nekdo delal ,koukal jsem se trosku pristup no bez komentare. Nevi nekdo co je tam za klic vypada to na torx ale mam obavu ze to zase bude neco extra. Musi se vyndat sedadlo ridice nebo se to da i jinak . Dekuju za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Suchý Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Zdravim mám ten samí problém akorát jsem to chtěl řešit pouze spojeni dvou kabliku ktery vedou od zásuvky pasu žlutý+modrý a tím odpojit signalizaci, bude to takto fungovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 28. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Fungovat by to melo ,pokud je to zapojeny takhle do smycky pokud obracene tak nech ten konektor bez propoje vyzkousej dej vedet. V teple venku to ted fakt nejde. Vcera jsem se snazil ,ale vzdal jsem to. Proto tem pripevek pripravit udelat a utect jinak je to fakt o nastyd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Suchý Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Jj ted na to prdim jakmile se otepli vyzkousim a dam vedet, zlobilo me to hlavne v létě když je teplo, ted to občas bimbne kdyz jedu dlouhou trať a auto se prohreje...no dam vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 V 2/28/2018 na 8:30, Tomdlouhan napsal: Nevi nekdo co je tam za klic vypada to na torx ale mam obavu ze to zase bude neco extra. Torx to neni, je to XZN. Velikost nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 5. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Ok. Dik. Uz sem neco nasel. No jo no zase dalsi klice jako by nestacily imbusy torxy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 nemusí se měnit, stačí jen rozloupnout, vyčistit, přihnout kontakt a zase slepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 11. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Ahoj. Tak jsem ten drzak vymenil. Je to docela prace ,ale zakladni klicky bity XZN staci jsou potreba dva jeden na povoleni sedacky a druhej na zmineny drzak. Kdyz povolite sdackua a odpjite tenhle drat ,zbyvaj este dva v trubce opatrne , vzadu vyndat oba plasty dulezite jinak nejde sedacka posunout dozadu a nelze nasedit bit kolmo. Doporucuji pouzit gola sadu na povoleni protoze sroub je v zavitu zalepeny . Po vymene popr oprave opacny postup, zatahnout dopredu nacvaknout plasty dopojit prisroubovat sedacku,dotahnout poradne a je hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomXP Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Taky mě to nyní potkalo. Stačí jednoduše rozpojit konektor pod sedačkou a je klid. Druhá možnost je stejně jednoduchá úprava pomocí diagnostiky. Víte někdo jak se dostat do mechanismu zámku pro kontrolu popř. opravu kontaktu ? Resp. jak rozloupnout ten obal aniž bych ho zničil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 6. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 Ahoj. Myslim ze by to slo okolo drzaku pasu .Je tam drazka pilkou na zelezo v drazce opravit a pak slepit bud vterinakem nebo lepenkou. Taky jsem na to myslel ale nakonec vymenil celej drzak. Je to prace ale je to na porad ,novej drzak je jinak delanej nedochazi k ulomeni snimace. Muj nazor je ten ze chyba je tam kde prechazi lano do drzaku tam kde se to hejbe. I u me to bylo ulomeny prave tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.