beetlejuice Vloženo 20. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Celolak, rozstrik na okolni dily (udajne). S vysledkem jsem spokojeny, az na ten disk, nicim to nejde dolu, asi budu mit novej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beetlejuice Vloženo 20. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Tak tohle je vysledek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Celolak, rozstrik na okolni dily (udajne). S vysledkem jsem spokojeny, az na ten disk, nicim to nejde dolu, asi budu mit novej :-) Tak roztřik na okolní díly snad vidíš, ne .. tím myslí ten disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beetlejuice Vloženo 21. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 No jsem zvedavy, v pondeli pujdu ten zastrikanej disk reklamovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Takže jsi nakonec netrefil na opravdové odborníky........ Kolik jsi připlácel za lak toho disku...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Z toho disku to přeci musí jít dolů ! Ale jsou to stejně odborníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beetlejuice Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Zkousel jsem to tech. benzinem, jenze disk pak v tom cistenym miste ztratil lesk :-( a byl jemne poskrabanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Zkousel jsem to tech. benzinem, jenze disk pak v tom cistenym miste ztratil lesk :-( a byl jemne poskrabanej Tak to sis spíše sám pomrvil, teď už to asi nezreklamuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beetlejuice Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Reklamaci vzali, pry to bude odpoledne v poradku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 (editace) Reklamaci vzali, pry to bude odpoledne v poradku :-) Očistí ti to ředidlem, asi acetonem a potom rozleští.... Editováno: 23. Říjen 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beetlejuice Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Hmm,to zni rozumne,jsem zvedavy na vysledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beetlejuice Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tak panove, konec anabaze :-) zmakli to a je to jako novy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 A kolik za to ? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beetlejuice Vloženo 27. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 celkem 9800,-, mam spoluucast 5tis ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Ale to být drahé pomazlení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Ale to být drahé pomazlení ... asi tak... no myslím, že podle fotky to nebylo tak tragický - stříknout sprejem a rozleštit... (myslím ten blatník) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 celkem 9800,-, mam spoluucast 5tis ... 10k ? síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tak to je pěkná palba... to byl něakej zloděj lakýra, todle je tak podle mě max 4000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 tak to je pěkná palba... to byl něakej zloděj lakýra, todle je tak podle mě max 4000Kč Moje řeč!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 celkem 9800,-, mam spoluucast 5tis ... Já se omlouvám, ale deset litrů za nástřik blatníku? Tak to je mazec Po mne autolakýrník nikdy nechtěl víc, než 3000,- Kč za jeden díl plechu. Pokud jsem neměl odřený lak zrovna uprostřed plechu dílu, tak jsem nechal stříknout pouze ten dotyčný kousek a nikdy to nešlo poznat. A to bylo 8 let staré auto. Co se týče kvality, tak je to opravdu v lidech. Něco jsem nechal stříknout v autoriz.servisu a výsledek byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 (editace) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14874 takze prah pekne promacklej jak nahoru tak dovnitr, dvere oboje odrene - hadejte cenu. Zadnych 20 tisic, zadnych 10 ani ne 5 , ale 2000kc ze znamosti . Vcetne nastriku Editováno: 8. Listopad 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.