Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nemáte niekto chuť urobiť VT origo xena na čierne?

Ja osm kupil BiXenony a teda dialkače nebudem potrebovať a strkol by som to

Mě se moc líběj, ale nevim jestli není lepší koupit xenony.

keby boli origo xenony cierne... inak pripajam sa k hromandnej objednavke. bral by som cierne :palec2:

Vloženo
Tak jak? Mě se to teda líbí a jdu do toho.

vypadají hodně brutálně :palec2::palec2::palec2:

bohužel asi to bude stejné jako s těmi světly co jsou v prodeji - není možnost je seřídit a při dlouhém svícení se uvnitř "roztečou" - jestli se pletu, opravte mě :)

Vloženo

bohužel asi to bude stejné jako s těmi světly co jsou v prodeji - není možnost je seřídit a při dlouhém svícení se uvnitř "roztečou" - jestli se pletu, opravte mě :)

tak to se asi pleteš,mě rozhodně se neroztekly :kuk:

Vloženo (editace)

Já jsem si je už objednal :

www.kopacek.cz

Uvidíme jak to bude vypadat. :rolleyes:

Editováno: , autor: oggy
Vloženo

no jestli jsi měl tu druhou sérii tak ta asi držela, ale nezapomeň proč je Amogh reklamoval...

navíc třeba Fabio na oranžádě je má taky - před čočkou je vidět jak to teplu naprosto není schopný vzdorovat

Vloženo

no jestli jsi měl tu druhou sérii tak ta asi držela, ale nezapomeň proč je Amogh reklamoval...

navíc třeba Fabio na oranžádě je má taky - před čočkou je vidět jak to teplu naprosto není schopný vzdorovat

tak tak,mam druhou serii ;)

Vloženo

Sice to má nastavení sklonu, ale výroba je:

Address: No. 27,lane 764,

Chung-Shan N. Rd., Yung-Kang city,

Tainan Hsien,Taiwan,R.O.C

čili nepředpokládám, že by kvalita byla kdoví jaká převratná. Navíc když do ČR příde přes 200 sad tak to bude mít každý :w00t1:

Vloženo

jj já taky čekám na druhou várku,stejně pujdou na auto až na jaře. psali že prvních 25 sad je už měsíc a půl vyprodaných dopředu takže se tady určitě někdo najde kdo je bude mít. :palec2:

• o 2 týdny později...
Vloženo

taky je mám objednané, pokud to dřív nevzdám, než přijdou. Ale já do nich nacpu H.I.D ky. Ty TYC mají na hovno to, že dálkovou mají zbytečně čočkovou a klasicku potkavací mají miniparabolku:(

Vloženo
taky je mám objednané, pokud to dřív nevzdám, než přijdou. Ale já do nich nacpu H.I.D ky. Ty TYC mají na hovno to, že dálkovou mají zbytečně čočkovou a klasicku potkavací mají miniparabolku:(

tyc maju "potkavaci" v cocke, akurat su vymenene pozicie, cocka je na vnutornej strane narozdiel od origo, kde je cocka na vonkajsej ;)

Vloženo

Objednávky u výrobce, které jsou právě na cestě do Evropy:

JOM 25sad (konec listopadu) - dodavatel pro několik českých firem

Dectane 30 sad (konec listopadu - dodavatel pro 3/4 české firmy

Diederichs 70 sad (konec listopadu) - dodavatel pro spoustu EBAY.DE firem

Kopacek Import 200 sad - konec listopadu - 40 již prodáno předem a k tomu: 5sad (již posláno po ČR), 20 sad kolem 30 října vyprodáno předem po ČR

Vloženo
no na vánoce snad budou doma :feve:

Já sem to vzadl a objednávku zrušil. Pořád se ty dodávky odalujou tek jsem se na to :horse: a peníze použil na něco užitečnějšího.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...