Motaaa Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ja tak nejak doufam, ze varka 2 bude o kvalitu lepsi zatim jsem kupoval vsechny veci jako jedny z prvnich a skoro vzdy nejaky problem, takze tentokrat jsem se nacekal uz dost a cekam, jestli to k necemu bude uvidíš ale tomu nevěřím protože sem viděl dost aut jiných typu co mají Angels eyes a všem se to potí pochybuju že ta firma co to vyrábí kvůli nám nějak řešila uvidíš co budou zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 uvidíš ale tomu nevěřím protože sem viděl dost aut jiných typu co mají Angels eyes a všem se to potí pochybuju že ta firma co to vyrábí kvůli nám nějak řešila uvidíš co budou zač. uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 a už maš auto doma??? som veľmi zvedavy... čus,ještě auto doma nemám,ted je odstrojený a okna jsou odvežený na pokovení,a navíc dnes zase jedu do NDR....návrat bůhví kdy,takže trpělivost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 ja myslím že budou No spíš hlavně at ti tam jdou ty motorky naklápění a ne jako mě,páč to si pak užiješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 no nevím včera večer sem vytahnul auti s garáže a teď sem ho vratil zpět a za celou dobu se světilka nezamlžily no takže úplná spokojenost na mé straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 tak co Maco ještě se ti rosí světla mě teda ne ani kapka a to celý den auti bylo venku a jezdilo takže to bude asi tím počasím jak sem to říkal takže u mně spokojenost 100% se světlama a to sem sněma nic neprovaděl myslím těsnit je atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 tak co Maco ještě se ti rosí světla mě teda ne ani kapka a to celý den auti bylo venku a jezdilo takže to bude asi tím počasím jak sem to říkal takže u mně spokojenost 100% se světlama a to sem sněma nic neprovaděl myslím těsnit je atd. dneska jsem byl s fábkou na Zličíně a po dojezdu dom opět zamlžené spodky světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 nesmíš jezdit tak rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 nesmíš jezdit tak rychle Já bych neřekl že to bude tím... Podle toho kolik lidí je tady má a kolik je spokojenejch,tak zatím špičkovou pověst namaj... Měla by se rozšířit konkurence aby byly i lepší světla... Takže asi tak....jsou krásný ale...nejsou perfektní. Naševaše Fábky tady by si zasloužily víc .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redmenn Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Já bych neřekl že to bude tím... Podle toho kolik lidí je tady má a kolik je spokojenejch,tak zatím špičkovou pověst namaj... Měla by se rozšířit konkurence aby byly i lepší světla... Takže asi tak....jsou krásný ale...nejsou perfektní. Naševaše Fábky tady by si zasloužily víc .... rozšířená konkurence jen tak nebude, nechat udělat světla není zrovna snadný a levný, takže zatim je jedinej výrobce:-( kavlita těch světel by zas mohla bejt o něco vyšší s další várkou která dorazila minulý týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Vcera me dosli svetla... TYDEN!!! jsem na ne cekal, nez se uraci ceska posta je dodat... a pak kdyz vytezoslavne dosly, tak ..... vecer dodam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 To foto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Uz uz ... takto to dopadlo.... vytahnu je z krabice a byl ulomeny bocni drzak Proste kdyz se neco se... tak se vsim... Takze jsem volal panu Kopackovi, zda pokud to necham svarit, zda me bude platit zaruka, rekl ze jiste, ze by i on to nechal svarit ... holt nejaky blby thaiwanec kdyz to tam daval, tak nedaval pozor a rval to tam hlava nehlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 zde krabice ve ktere to prislo... jen aby bylo videt jak to maji balene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Noo a tady jeste ten vecer, kdy jsem jel ke svarecovi, svetla svareny, dodany xeny a uz to sviti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Uz uz ... takto to dopadlo.... vytahnu je z krabice a byl ulomeny bocni drzak Proste kdyz se neco se... tak se vsim... Takze jsem volal panu Kopackovi, zda pokud to necham svarit, zda me bude platit zaruka, rekl ze jiste, ze by i on to nechal svarit ... holt nejaky blby thaiwanec kdyz to tam daval, tak nedaval pozor a rval to tam hlava nehlava myslim ze to neulomil thaiwanec, bo ak si si vsimol tak boli zabelene trosku inym stylom: v tych sakloch co su okolo je PUR pena podobna tym co sa vyplnuju medzery napr. pri oknach, takze to stuhlo az potom ako ich dali do krabice, cize myslim ze sa to ulomilo pri prevoze alebo pri vyberani. PS nic v zlom a vitam ta v klube angel/eagle eyes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 máš někde fotku celýho auta, jak sedí černý světla se stříbrnou? já už je mám taky doma, ale na autio pujdou až na jaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 máš někde fotku celýho auta, jak sedí černý světla se stříbrnou? já už je mám taky doma, ale na autio pujdou až na jaře Čus voe....tak to na jaře musím omrknout osobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 jj doma jsou světla, a pružiny -35, no a začátkem února by mohly dorazit kolečka, takže na jaro toho bude víc nového. Ještě chci novej wofer do kufru ale k tomu abych ho vybral jsem se ještě vůbec nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Co ty kroužky dají se použít na denní svícení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 tak to bych nezkoušel ani náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Co ty kroužky dají se použít na denní svícení? jezdím tak jen na kroužky a páni zákona mě 3 stavěli a ani jednou nic mi na to neřekli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Noo a tady jeste ten vecer, kdy jsem jel ke svarecovi, svetla svareny, dodany xeny a uz to sviti.... Dufam ze aj v dialkovych. Inac nie je to spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Na dnešnom zraze som porobil fotky dominovej fabulky a teda svetiel tak postujem sem lepšie fotos. na poslednej fotke som zachytil problém prečo sa nedala dať pätice žiarovky blinkru naspäť do svetla, trebalo to trošku zarezať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 tak dnes jsem si řekl, že na to kašlu a koupím je. Tak po 14.hod jsem začal shánět a sehnal. Kdybych nebyl línej, měl bych je už navečer doma, ale zítra si pro ně jedu do Jičína za 4300 Kč. Je to objednáno z firma OB autodíly z HK. Pán byl tak milej, že mi to doveze i napůl cesty, abych to neměl tak daleko:) Záruka 2 roky atd. Tak zítra odpol budu montovat a dávat hidky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.