Leden 17, 200817 r diky za osvetleni nastesti je to spise teoreticka uvaha, nebot pokud vim, zatim tu nikdo takovy extrem neresil a hidek bude na cestach habadej tak jako tak stejne budu delat ostriky a auto naklon, tak ted spis uvazuju nad svetlama.. jesli origo nebo angel No já bych to tak optimisticky neviděl.Starejch vraků bude ubývat a co budou policajti kontrolovat na relativně novejch autech za technickej stav? S hloubkou vzorku,propadlou lékárnou a modrejma parkovačkama si dlouho nevystačej.
Leden 29, 200817 r Ahoj všem, pročítám tu znova jak měl skoro každý problem s těmito dvětlo, no i tak pořád se mi libej a porad o nich přemýšlim. Když to vemete takhle zpětné jaké jsou zkušenosti? Vyřešili se ty problémy?
Leden 29, 200817 r Ahoj všem, pročítám tu znova jak měl skoro každý problem s těmito dvětlo, no i tak pořád se mi libej a porad o nich přemýšlim. Když to vemete takhle zpětné jaké jsou zkušenosti? Vyřešili se ty problémy? nejsem sice majitel těchto světel,ale co si tak pamatuju tak jak u koho.... problémy: -mlžení -obtížné nasazení nebo nutná uprava pro motorek naklápění -nevyměnitelné "kroužky" v případě jejich nefunkčnosti(svícení) jak píšeš....jsou hezký.....ale.... Pokud se v něčem pletu nebo sem na něco zapoměl,necht mě někdo z mjitelu světel opraví.....
Leden 29, 200817 r nejsem sice majitel těchto světel,ale co si tak pamatuju tak jak u koho....problémy: -mlžení -obtížné nasazení nebo nutná uprava pro motorek naklápění -nevyměnitelné "kroužky" v případě jejich nefunkčnosti(svícení) jak píšeš....jsou hezký.....ale.... Pokud se v něčem pletu nebo sem na něco zapoměl,necht mě někdo z mjitelu světel opraví..... Mé zkušenosti: světla se ještě ani jednou nezamlžila motorky perfektně pracují se světlomety kroužky zatím svítí Jedná so o várku no.2
Leden 30, 200817 r Mé zkušenosti:světla se ještě ani jednou nezamlžila motorky perfektně pracují se světlomety kroužky zatím svítí Jedná so o várku no.2 já mám várku 1 a taky žadný problém sněma nemám první 2 dny se mlžily a teď už dávno nic vše ok a to s hidkama já spokojen
Leden 30, 200817 r já mám várku 1 a taky žadný problém sněma nemám první 2 dny se mlžily a teď už dávno nic vše ok a to s hidkama já spokojen Ako sa da zistit o aku seriu sa jedna?? D Ivo
Leden 30, 200817 r Ako sa da zistit o aku seriu sa jedna??D Ivo jiné zapojení motorků, 1. várka pokud vím má jen dirku na zacvaknutí té kuličky z motorku a várka 2 má vodící lištu a na konci baňku, do které se ta kulička přes vodící lištu zasune
Leden 31, 200817 r jiné zapojení motorků, 1. várka pokud vím má jen dirku na zacvaknutí té kuličky z motorku a várka 2 má vodící lištu a na konci baňku, do které se ta kulička přes vodící lištu zasune Prosim pozte tento rozdiel niekto vyfotit? Rad by som si ANGEL EYES a nerad, by som si kupil prvu varku. Velmi pekne dakujem. Ivo
Leden 31, 200817 r Taky se přimlouvám, prosím poslali byste fotky, jak to tedy má vypadat (motorek naklápění) V obchodě mi řekli, že o žádném rozdíluu nevědi.
Únor 6, 200817 r Tak světla už jsou na autě. Jen sem se chtěla, jestli jste ze starých světel brali taky tu umělou matku na spodní držák? Jinak jak ste si poradili s naklápěním těch světel? Taky se jim nějak nechce. Jo a pravé světlo se mlží... Jinak jsou ale krásný
Únor 6, 200817 r Tak světla už jsou na autě. Jen sem se chtěla, jestli jste ze starých světel brali taky tu umělou matku na spodní držák? Jinak jak ste si poradili s naklápěním těch světel? Taky se jim nějak nechce. Jo a pravé světlo se mlží... Jinak jsou ale krásný ano "umelou matku" som bral zo starych svetiel a s naklapanim si poradili v servise - povolili srobiky na vrchu a dopasovali svetlo, a nastavili tym stelovacim srobikom, aby svietili tak ako maju, lebo doma to dobre nenastavis
Únor 6, 200817 r tak to je v poho, to sme prohodili. Taky stim budem muset sjet nekam do servisu nebo na STK, sviti nám to dost nahoru a naklápění nejde. Motorky šlapou, ale jakoby nemohli hejbat s tou parabolou
Únor 6, 200817 r tak to je v poho, to sme prohodili. Taky stim budem muset sjet nekam do servisu nebo na STK, sviti nám to dost nahoru a naklápění nejde. Motorky šlapou, ale jakoby nemohli hejbat s tou parabolou a ještě v tom lupe, ne? Já viděl montáž várky č. 1 a musím uznat, že to naklápění ani snad fungovat nemůže. Aby tam vůbec dostali motorky, museli tu patici nahřívat. Prostě shit. A když ti tvrdí, že o žádných rozdílech nevědí, tak jen lžou, prostě X1:)
Únor 12, 200817 r Teď jsem byl u jednoho chlapa na dílně a montoval někomu AE v chromu. ASi várka číslo 1. Nefunkční naklápění. Motorky tam skoro nešly nacpat. AE parabola má dirku na nacvaknutí, já u druhé várky mám už drážku a na konci je jakoby dirka. Docela se s tím navztekali a navíc to moc nešlo seštelovat. Jedno světlo svítí trošku jinam Ten problém s naklápěním potvzuju.Jediný řešení je ty motorky zkrátit.Mám to tak už 2 měsíce a ok.Zkrátka jim tam uteklo někde 5mm, Upraveno Únor 12, 200817 r od stralis
Únor 12, 200817 r Prosim pozte tento rozdiel niekto vyfotit?Rad by som si ANGEL EYES a nerad, by som si kupil prvu varku. Velmi pekne dakujem. Ivo Ozaj sa nik nenajde, aby odfotil I a II seriu? D Ivo
Únor 12, 200817 r Ten problém s naklápěním potvzuju.Jediný řešení je ty motorky zkrátit.Mám to tak už 2 měsíce a ok.Zkrátka jim tam uteklo někde 5mm, Prosim mozte odfotit to skratenie? D Ivo
Únor 12, 200817 r Ten problém s naklápěním potvzuju.Jediný řešení je ty motorky zkrátit.Mám to tak už 2 měsíce a ok.Zkrátka jim tam uteklo někde 5mm, Bohužel taky mužu potvrdit, máme stejný problém...
Únor 12, 200817 r pochybujem že niekto má aj prvú aj druhú sériu a že je niekto taký uchylák ako ja že všetko odfotí. Ozaj sa nik nenajde, aby odfotil I a II seriu?D Ivo
Únor 12, 200817 r pochybujem že niekto má aj prvú aj druhú sériu a že je niekto taký uchylák ako ja že všetko odfotí. Ja som myslel, ze ten co ma jednotku sem da jednotku a ten co ma dvojku, ze da dvojku. Ivo
Únor 12, 200817 r ja som ich odfotil ako som ich vybral z krabice a nejake foto z montaze (ale len mobilom) - najdes na 9. stranke. s motorcekmi som problemy nemal, tak som to nefotil. ktoru varku mam, tak to netusim, ale objednaval som to prvy novembrovy tyzden.
Únor 12, 200817 r Prosim mozte odfotit to skratenie?D Ivo Jo tak to to sorry,ale nemůžu.Musel bych vyndat trafa od xenonů a ty motorky,což bych nerad,jsem rád že to chodí.Musí se to zkrátit o cca 5mm.Těžko vysvětlovat jak,než se mi to povedlo,zařvali mě 3 motorky. Mohl bych to ale příp zájemci poslat zkrácený. Upraveno Únor 12, 200817 r od stralis
Únor 12, 200817 r Mám dotázek, svítí to opravdu tak špatně bez xenonů, jen s normálníma světlama? Jinak co říkáte, který by Joyemu víc slušely?
Únor 13, 200817 r Mám dotázek, svítí to opravdu tak špatně bez xenonů, jen s normálníma světlama? Jinak co říkáte, který by Joyemu víc slušely? Mě se víc líbí ty v tmavém.Co se týče xenonů,jezdil jsem týden s obyč žárovkama a s xenonama se to nemůže absolutně srovnávat :
Únor 13, 200817 r Mně asi taky, ale jestli to bez xenonů svítí bídně, tak by to znamenalo koupit ještě xenony Chjo.. A to raději dám penízky asi do el. okýnek, ty mě pálí víc Upraveno Únor 13, 200817 r od mostunge
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.