Říjen 13, 200618 r hmm tak to je super.. tak jdeme do toho nechce někdo xenony?? Chci před autem vozit pořádná prasátka na silnici...anrebo třeba kravičky??
Říjen 13, 200618 r hmm tak to je super.. tak jdeme do toho nechce někdo xenony?? Chci před autem vozit pořádná prasátka na silnici...anrebo třeba kravičky?? By mě zajimalo jak se dospěje k tomu aby se vam tam zobrazila ta kravicka u tech "projektorovejch" Upraveno Říjen 13, 200618 r od Scrand
Říjen 13, 200618 r No tak mě se to líbí, klidně bych do nich šel i když fabie svítí pěkně, záleží na ceně a svítivosti.
Říjen 13, 200618 r No ono kdybyste mluvili o pixelovych svetlometech, tak ani ta kravicka neni nemozna...
Říjen 14, 200618 r Martinoslav, ještě jsi v tom výčtu světel zapomněl na Helly od Milotecu, taky další varianta
Říjen 16, 200618 r Cena se predpoklada na hranici 6000,- korun... tak to je celkem hezká cena , pravda, že by mohle bejt ještě hezčí
Říjen 16, 200618 r No přesně takhle jsem si to představoval,blinkr mohl sice zůstat tak jak byl u origo ale líbí se mě moc.
Říjen 16, 200618 r nemozem si pomoct ale musim to povedat: Sakra to je krasa. chcem tiez. aach to je ako vidiet peknu zensku
Říjen 17, 200618 r Mozna by stalo za to do nich zakomponovat nejakej modul pro denni sviceni... Treba z LED? Nebo to vyresit jako BMW u posledniho 3er Coupe a novyho X5, kdy vnitrni krouzek ma zvysenou intenzitu sviceni a slouzi jako svetlo pro denni sviceni... To je podle me elegance.
Říjen 17, 200618 r Mozna by stalo za to do nich zakomponovat nejakej modul pro denni sviceni... Treba z LED?Nebo to vyresit jako BMW u posledniho 3er Coupe a novyho X5, kdy vnitrni krouzek ma zvysenou intenzitu sviceni a slouzi jako svetlo pro denni sviceni... To je podle me elegance. hej tie su kuul:-) chcelo by to tie svetla mať a rozobrať ich a niečo vybadať. ikeď si myslim že tie kružky zas tak svietiť nebudú..a kto vie čím su podsvietené:-) ale tie smerovky v nich sa mi nepááčia
Listopad 12, 200618 r To vypada zajimave, chtelo by to jen civilnejsi foto a srovnani puvodni svetla x AE. Plus svitivost.
Listopad 12, 200618 r spodok je strasne veliki, trosku by to chcelo pred gumami zatocit do takeho polobluka a pri svetlach tiez ,vyzera to strasne mohutne a smutne a este nieco spredu tie otvory nsa chladenie prerobit t znamena velky hore maly dole a bola by to pecka
Březen 23, 200718 r Takže světla jsou v prodeji. Ale jsou od jiné firmy a dost předražené. U x1 by měli být kolem € 200,-. odkaz
Březen 23, 200718 r Mozna by stalo za to do nich zakomponovat nejakej modul pro denni sviceni... Treba z LED?Nebo to vyresit jako BMW u posledniho 3er Coupe a novyho X5, kdy vnitrni krouzek ma zvysenou intenzitu sviceni a slouzi jako svetlo pro denni sviceni... To je podle me elegance. souhlasím krasa
Březen 23, 200718 r Grygy, ale to nejsou ty nove, ze ne? ... to vypada na stary typ.. tady tomu chyby ty tubusy spodni
Březen 23, 200718 r Grygy, ale to nejsou ty nove, ze ne? ... to vypada na stary typ.. tady tomu chyby ty tubusy spodni JA vim prd co je nove a co stare=)))Nezajimam se o to=))Jen jsem chtel byt aktivni blb a hodil jsem tady nejake foto=))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.