Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hmm tak to je super..:) tak jdeme do toho nechce někdo xenony?? -_-

Chci před autem vozit pořádná prasátka na silnici...anrebo třeba kravičky?? kol110

hmm tak to je super..:) tak jdeme do toho nechce někdo xenony??  -_-

Chci před autem vozit pořádná prasátka na silnici...anrebo třeba kravičky?? kol110

By mě zajimalo jak se dospěje k tomu aby se vam tam zobrazila ta kravicka u tech "projektorovejch" :D

Upraveno od Scrand

Jooooo covece, to je veda...

No tak mě se to líbí, klidně bych do nich šel i když fabie svítí pěkně, záleží na ceně a svítivosti.

No ono kdybyste mluvili o pixelovych svetlometech, tak ani ta kravicka neni nemozna... ;)

Martinoslav, ještě jsi v tom výčtu světel zapomněl na Helly od Milotecu, taky další varianta

No, ty nejsou osklivy, to je pravda...

no ty hely od milotecu jsou uplne nejhorsi :-))

Cena se predpoklada na hranici 6000,- korun...

tak to je celkem hezká cena ;)-_- , pravda, že by mohle bejt ještě hezčí -_-:D

No přesně takhle jsem si to představoval,blinkr mohl sice zůstat tak jak byl u origo ale líbí se mě moc.

nemozem si pomoct ale musim to povedat: Sakra to je krasa. chcem tiez. aach :prc: to je ako vidiet peknu zensku :D

To ja bych bral nejaky LEDkovy svetylka, to musi byt mazec :palec:-_-

Mozna by stalo za to do nich zakomponovat nejakej modul pro denni sviceni... Treba z LED?

Nebo to vyresit jako BMW u posledniho 3er Coupe a novyho X5, kdy vnitrni krouzek ma zvysenou intenzitu sviceni a slouzi jako svetlo pro denni sviceni... To je podle me elegance.

post-5-1161067162.jpg

Mozna by stalo za to do nich zakomponovat nejakej modul pro denni sviceni... Treba z LED?

Nebo to vyresit jako BMW u posledniho 3er Coupe a novyho X5, kdy vnitrni krouzek ma zvysenou intenzitu sviceni a slouzi jako svetlo pro denni sviceni... To je podle me elegance.

hej tie su kuul:-) chcelo by to tie svetla mať a rozobrať ich a niečo vybadať. ikeď si myslim že tie kružky zas tak svietiť nebudú..a kto vie čím su podsvietené:-)

ale tie smerovky v nich sa mi nepááčia :unsure:

Tak ty jsou parádní. Ty černý chcíííí

• 4 týdny později...

To vypada zajimave, chtelo by to jen civilnejsi foto a srovnani puvodni svetla x AE.

Plus svitivost.

spodok je strasne veliki, trosku by to chcelo pred gumami zatocit do takeho polobluka a pri svetlach tiez ,vyzera to strasne mohutne a smutne a este nieco spredu tie otvory nsa chladenie prerobit t znamena velky hore maly dole a bola by to pecka -_-

• 3 měsíce později...

mate neake foto na aute?

nevím, jestli je někdo má. ale trable ve výrobě. prý mají být na konci března.

• 3 týdny později...

Takže světla jsou v prodeji. Ale jsou od jiné firmy a dost předražené.

U x1 by měli být kolem € 200,-.

odkaz

mate neake foto na aute?

;)

post-5-1174655443_thumb.jpg

souhlasím -_--_--_- krasa :)

Grygy, ale to nejsou ty nove, ze ne? ... to vypada na stary typ.. tady tomu chyby ty tubusy spodni

Grygy, ale to nejsou ty nove, ze ne? ... to vypada na stary typ.. tady tomu chyby ty tubusy spodni

JA vim prd co je nove a co stare=)))Nezajimam se o to=))Jen jsem chtel byt aktivni blb a hodil jsem tady nejake foto=))

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.