profor Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 nemáte niekto chuť urobiť VT origo xena na čierne? Ja osm kupil BiXenony a teda dialkače nebudem potrebovať a strkol by som to Mě se moc líběj, ale nevim jestli není lepší koupit xenony. keby boli origo xenony cierne... inak pripajam sa k hromandnej objednavke. bral by som cierne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Tak jak? Mě se to teda líbí a jdu do toho. vypadají hodně brutálně bohužel asi to bude stejné jako s těmi světly co jsou v prodeji - není možnost je seřídit a při dlouhém svícení se uvnitř "roztečou" - jestli se pletu, opravte mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tak jak? Mě se to teda líbí a jdu do toho. vypadají hodně brutálně bohužel asi to bude stejné jako s těmi světly co jsou v prodeji - není možnost je seřídit a při dlouhém svícení se uvnitř "roztečou" - jestli se pletu, opravte mě tak to se asi pleteš,mě rozhodně se neroztekly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 (editace) Tak jak? Mě se to teda líbí a jdu do toho. vypadají hodně brutálně bohužel asi to bude stejné jako s těmi světly co jsou v prodeji - není možnost je seřídit a při dlouhém svícení se uvnitř "roztečou" - jestli se pletu, opravte mě tak to se asi pleteš,mě rozhodně se neroztekly Já jsem si je už objednal : www.kopacek.cz Uvidíme jak to bude vypadat. Editováno: 3. Říjen 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tak jak? Mě se to teda líbí a jdu do toho. vypadají hodně brutálně bohužel asi to bude stejné jako s těmi světly co jsou v prodeji - není možnost je seřídit a při dlouhém svícení se uvnitř "roztečou" - jestli se pletu, opravte mě tak to se asi pleteš,mě rozhodně se neroztekly no jestli jsi měl tu druhou sérii tak ta asi držela, ale nezapomeň proč je Amogh reklamoval... navíc třeba Fabio na oranžádě je má taky - před čočkou je vidět jak to teplu naprosto není schopný vzdorovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tak jak? Mě se to teda líbí a jdu do toho. vypadají hodně brutálně bohužel asi to bude stejné jako s těmi světly co jsou v prodeji - není možnost je seřídit a při dlouhém svícení se uvnitř "roztečou" - jestli se pletu, opravte mě tak to se asi pleteš,mě rozhodně se neroztekly no jestli jsi měl tu druhou sérii tak ta asi držela, ale nezapomeň proč je Amogh reklamoval... navíc třeba Fabio na oranžádě je má taky - před čočkou je vidět jak to teplu naprosto není schopný vzdorovat tak tak,mam druhou serii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 tak se modli ať tato první série se nerozteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 (editace) A CO TADY ANGEL EYES Editováno: 6. Říjen 2007, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Sice to má nastavení sklonu, ale výroba je: Address: No. 27,lane 764, Chung-Shan N. Rd., Yung-Kang city, Tainan Hsien,Taiwan,R.O.C čili nepředpokládám, že by kvalita byla kdoví jaká převratná. Navíc když do ČR příde přes 200 sad tak to bude mít každý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Jj, a ja taky :D ... ale je me to uplne fuuuuk, protoze jak to kazdy uvidi, tak bude slintat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 no ty černý jsou uplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 jeste je nikdo nemate??!!! ja je mam objednane, ale dostanu je az z druhe varky... takze cca 6 tydnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 jj já taky čekám na druhou várku,stejně pujdou na auto až na jaře. psali že prvních 25 sad je už měsíc a půl vyprodaných dopředu takže se tady určitě někdo najde kdo je bude mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 A ze by to kurnik nekdo hodil na forum a popsal dojmy atd... jsem zvedav, jak to sviti v porovnani s origo nebo TYCy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 také o nich přemýšlim, prosím o dojmy a třeba také fotky, díky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekino Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 pripajam sa , beriem cierne? Kto a kde to objednava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 kontejner z T-W by prý měl dorazit v půlce listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 taky je mám objednané, pokud to dřív nevzdám, než přijdou. Ale já do nich nacpu H.I.D ky. Ty TYC mají na hovno to, že dálkovou mají zbytečně čočkovou a klasicku potkavací mají miniparabolku:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Jo, máte někdo odkaz na nový origo xenony???? Jako myslím Autokelly atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 taky je mám objednané, pokud to dřív nevzdám, než přijdou. Ale já do nich nacpu H.I.D ky. Ty TYC mají na hovno to, že dálkovou mají zbytečně čočkovou a klasicku potkavací mají miniparabolku:( tyc maju "potkavaci" v cocke, akurat su vymenene pozicie, cocka je na vnutornej strane narozdiel od origo, kde je cocka na vonkajsej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VtecManiac Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Objednávky u výrobce, které jsou právě na cestě do Evropy: JOM 25sad (konec listopadu) - dodavatel pro několik českých firem Dectane 30 sad (konec listopadu - dodavatel pro 3/4 české firmy Diederichs 70 sad (konec listopadu) - dodavatel pro spoustu EBAY.DE firem Kopacek Import 200 sad - konec listopadu - 40 již prodáno předem a k tomu: 5sad (již posláno po ČR), 20 sad kolem 30 října vyprodáno předem po ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 no na vánoce snad budou doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 no na vánoce snad budou doma Já sem to vzadl a objednávku zrušil. Pořád se ty dodávky odalujou tek jsem se na to a peníze použil na něco užitečnějšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redmenn Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 budu je mít skladem během listopadu.pokud je někdo budete chtít, pošlete mi objednávku, jsou tychle vyprodaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 (editace) Pro aspon zakladni predstavu jsou fota na kropacek.cz EDIT: Namontovane na aute samo... Editováno: 26. Říjen 2007, autor: thomasino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.