maca Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Psal mne jeden majitel stribrnych Angel Eyes, ze se mu take rosi, jeho kamarad mel stejny problem (pouze ma jiny typ auta) a po nejakem case se svetla rosit prestala a jsou ok, tudiz by to chtelo parkrat vyzkouset, zdali se problem bude opakovat a pak ho teprve resit.A uz vim, jak vypadaji svetla ve stribrnem provedeni na tmavem aute Vypadaji pekne Doplnuji fota snad uz brzy noveho clena fora (samozrejme s jeho souhlasem) jj s tím jsem si včera vyměnoval poznatky na světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 tak jsem dneska koukal na světla když slezl sníh s fábky a světla jsou uplně suchá,nezamlžená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 tak jsem dneska koukal na světla když slezl sníh s fábky a světla jsou uplně suchá,nezamlžená mno tak to je dobře, teď aby se nemlžily, když dáš auto do garáže a vyjedeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 tak jsem dneska koukal na světla když slezl sníh s fábky a světla jsou uplně suchá,nezamlžená mno tak to je dobře, teď aby se nemlžily, když dáš auto do garáže a vyjedeš... to nehrozí,do garáže nezajedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 tak jsem dneska koukal na světla když slezl sníh s fábky a světla jsou uplně suchá,nezamlžená mno tak to je dobře, teď aby se nemlžily, když dáš auto do garáže a vyjedeš... to nehrozí,do garáže nezajedu Tak prosím hlásit každý aktuální stav Jsem zas nějak na pochybách zda do světel jít, nebo ne Když tady čtu vaše zkušenosti. Docela mě děsí, že by se po namontování měli ještě nějak těsnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Už ste niekto skúšal dať do nich HID xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Už ste niekto skúšal dať do nich HID xenony? no dám vědět tento měsíc chystám se je tam dokoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) hura uz su konecne doma, blba slovenska ups, ani adresu nevedia opisat z ceskeho ppl. napisali namiesto mojho mena, meno neviem koho a este aj ulicu skomolili chvalabohu ze ze mi to doslo teraz moje poznatky: kvalita materialu zodpoveda krajine povodu - taiwan, cize nic moc ale lepsie ako cina, a co sa tyka rosenia, tak sa nemusite bat, rosit sa mozu, bo maju 5 vetracich otvorov, vid foto c.3 (take gumicky v tvare U) PS uz len niekoho najst kto ma vyhrievanu garaz a mi to namontuje EDIT: rosit = mlzit Editováno: 13. Listopad 2007, autor: domino666 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrspet Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 tak jsem dneska koukal na světla když slezl sníh s fábky a světla jsou uplně suchá,nezamlžená mno tak to je dobře, teď aby se nemlžily, když dáš auto do garáže a vyjedeš... to nehrozí,do garáže nezajedu Tak prosím hlásit každý aktuální stav Jsem zas nějak na pochybách zda do světel jít, nebo ne Když tady čtu vaše zkušenosti. Docela mě děsí, že by se po namontování měli ještě nějak těsnit... Bejt tebou tak počkám , mlží se i po přetěsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redmenn Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 tak jsem dneska koukal na světla když slezl sníh s fábky a světla jsou uplně suchá,nezamlžená mno tak to je dobře, teď aby se nemlžily, když dáš auto do garáže a vyjedeš... to nehrozí,do garáže nezajedu Tak prosím hlásit každý aktuální stav Jsem zas nějak na pochybách zda do světel jít, nebo ne Když tady čtu vaše zkušenosti. Docela mě děsí, že by se po namontování měli ještě nějak těsnit... Bejt tebou tak počkám , mlží se i po přetěsnění. k tomu mlžení-u první várky byla jakási "chyba", která bude u várky ted v listopadu již v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 hura uz su konecne doma, blba slovenska ups, ani adresu nevedia opisat z ceskeho ppl. napisali namiesto mojho mena, meno neviem koho a este aj ulicu skomolili chvalabohu ze ze mi to doslo teraz moje poznatky: kvalita materialu zodpoveda krajine povodu - taiwan, cize nic moc ale lepsie ako cina, a co sa tyka rosenia, tak sa nemusite bat, rosit sa mozu, bo maju 5 vetracich otvorov, vid foto c.3 (take gumicky v tvare U) PS uz len niekoho najst kto ma vyhrievanu garaz a mi to namontuje [ Koľko Ťa to vyšlo aj s poštovným na Slovensko? A od koho si to objednával? X1/Kopacek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redmenn Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 hura uz su konecne doma, blba slovenska ups, ani adresu nevedia opisat z ceskeho ppl. napisali namiesto mojho mena, meno neviem koho a este aj ulicu skomolili chvalabohu ze ze mi to doslo teraz moje poznatky: kvalita materialu zodpoveda krajine povodu - taiwan, cize nic moc ale lepsie ako cina, a co sa tyka rosenia, tak sa nemusite bat, rosit sa mozu, bo maju 5 vetracich otvorov, vid foto c.3 (take gumicky v tvare U) PS uz len niekoho najst kto ma vyhrievanu garaz a mi to namontuje [ Koľko Ťa to vyšlo aj s poštovným na Slovensko? A od koho si to objednával? X1/Kopacek ? já na slovensko zasílám za cenu poštovnýho, tj 280,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 k tomu mlžení-u první várky byla jakási "chyba", která bude u várky ted v listopadu již v pořádku. No tak uvidíme. Doufejme že to nějak vychytají. Mě bylo řečeno, že když má světlo čočku je tam menší teplo tež u klasické žárovky. A tedy když vyjede auto z garáže do zimy, muže se to stát. No je to každopádně zvláštní. Uvidíme co další várka, snad ty chyby vychytají. Zatim připisujte zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 no nevím jestli to byla chyba první várky ale mně se už nemlží jen první den a ted je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Koľko Ťa to vyšlo aj s poštovným na Slovensko? A od koho si to objednával? X1/Kopacek ? X1 a vyslo to 6.590 Sk aj s dovozom (PPL+UPS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 no nevím jestli to byla chyba první várky ale mně se už nemlží jen první den a ted je to dobrý tak mě to též již nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 no nevím jestli to byla chyba první várky ale mně se už nemlží jen první den a ted je to dobrý tak mě to též již nedělá A jak máte asi dlouho na autě ty světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 no nevím jestli to byla chyba první várky ale mně se už nemlží jen první den a ted je to dobrý tak mě to též již nedělá A jak máte asi dlouho na autě ty světla? ja 10 dní a mlžily se tak max.2 dny jinak vše v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) no tak som nevydrzal a uz su tam vyzera to brutalne, v skutocnosti je to este lepsie jak na foto svietia brutalne, ale chcelo by to xenony, tie halogen ziarovky (dal som tam 4300k) svietia oproti kruzkom na zlto len jedna vec ma serie, neisli mi dobre nastavit tie svetla, aj na 3-jke svietia dost hore, musim to este nejako poriesit este foto z instalacie (sorry za kvalitu fotak som nehal doma, takze len mobil) Editováno: 13. Listopad 2007, autor: domino666 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 domino666 super ! ! ! ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 no tak som nevydrzal a uz su tam vyzera to brutalne, v skutocnosti je to este lepsie jak na foto svietia brutalne, ale chcelo by to xenony, tie halogen ziarovky (dal som tam 4300k) svietia oproti kruzkom na zlto len jedna vec ma serie, neisli mi dobre nastavit tie svetla, aj na 3-jke svietia dost hore, musim to este nejako poriesit este foto z instalacie (sorry za kvalitu fotak som nehal doma, takze len mobil) Koukám že sis dal práci a sundal i nárazák...světla jdou ven i bez demontáže ne...? S tím seřízením....na předchozích fotkách sem si všiml na 4. fotce že se parabola dálkovek dotýkala spodku těla lampy...takže už asi nemá kam jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Ten naraznik si sundaval zbytecne, kor u HTP je za svetlama mista habadej, nehlede na to, ze naraznik se z vodicich list vycvakava pekne blbe. Ale svetylka jsou pekne, tesim se na kvalitni foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Koukám že sis dal práci a sundal i nárazák...světla jdou ven i bez demontáže ne...? S tím seřízením....na předchozích fotkách sem si všiml na 4. fotce že se parabola dálkovek dotýkala spodku těla lampy...takže už asi nemá kam jít... je tam blby pristup k tym svetlam, tak som to spravil podla DP a tam odporucaju dat naraznik dolu a keby mi nejaky srobik spadol tak by som ho musel dat aj tak dolu, bo mam plny kryt pod motorom. naklon svetiel funguje, takze svetla by sa mali dat aj nastavit. podarilo sa mi vybit baterku, takze pokracovanie zajtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 bomba kluci přes zimu se pořeší a na léto budete šajnovat lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 co sa tyka rosenia, tak sa nemusite bat, rosit sa mozu, bo maju 5 vetracich otvorov, vid foto c.3 (take gumicky v tvare U) Pokud jsou to jen tyto otvory (a žádné jiné), co by se stalo, kdyby se místo těch U gumiček dali nějaké kloboučky, nebo se to utěsnilo? Nejsou tam i ty otvory zároveň qůli vyrovnávání tlaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.