jtfcobra Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Ahoj mam octavia 3 RS ale nemam tam to tlacitko na mody a ten zvuk do repro dá se dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 ten zvuk nejde do repro ale z rezonátoru, který je v přepážce mezi motorovým prostorem a interiérem pod táhly stěračů.. byla to první věc co jsem zrušil!!! není nad krásný jaderný zvuk motoru TSI né nějakého šidítka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 20. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Nemate nekdo schema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Docela by mě zajímao zda-li by toto nešlo nějak dodělat do 2.0TDi 110kW. Jel jsem v čistokrevném naftovém RS pouze jednou a docela se mi to líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 22. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Přesně tak ale schéma nemám nemáte někdo schéma zapojení?Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Taky bych to chtěl dodělat.. Ten zvuk novejch TDI je fakt hnusnej :X raději to přehluším falešným zvukem benziňáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Našel jsem na netu neorigo řešení, kde se přidá do míst druhého výfuku jaký "plechový balon" s výfukovou koncovkou a zvuk si lze doladit i přes appku v telefonu, jenže za to chtěli 35tis. Otázka je kolik by vyšlo dodělání origo sound generátoru, netuším na kolik ta sranda vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Treba www.maxhaust.de , ale tech vyrobcu je vic. Pokazde jde o origo Eberpacher jak rikas “balon” vyvinuty pro Audi biTdi 230kw. (a6, sq5...) Foto z moji montaze: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 @Strabag to je přesně to co jsem myslel, takže sis to nakonec pořídil. Na kolik tě ta sranda vyšla a jak jsi spokojený se zvukovým projevem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Ja mam pocit, ze to stalo tak 40k kdyz se to montovalo, ale je to uz nejaky patek. Zvuk je super. Maxhaust na rozdil od origo audi reseni ma moznost ruznych zvuku. Staci to dat do youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 (editace) Maxhaust - tak to je paráda, s 1.8TSI to má výbornej zvuk Umějí to spřáhnout s jízdními profily u koncernových aut, tak jako u BMW ? Nebo jen přes tu smartphone aplikaci? To by se mě líbilo Editováno: 23. Březen 2018, autor: omicron doplněn model úpravy, aby bylo zřejmé o čem píši... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 (editace) Ja nikde netvrdil, ze to je uvnitr auta ani ze to je original Skoda. Reagoval jsem na konkretni dotaz na “balon”. Davat si vibracni predni sklo navic bez moznosti to vypinat a zapinat mi prijde divne, navic kdyz z venku je to porad traktor a zvukovy projev vibracniho predniho skla mi prisel strasne umely. Tento balon je jina liga, ba primo jinej sport. Omicron ja to mam udelany na profily, ale jak to maj jini vyrobci pouzivajici stejny “balon” nevim. Skoda Octavia 2013-now.pdf Editováno: 23. Březen 2018, autor: Strabag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Ten vibrator je kram, mam to v benzinaku a musel jsem to trosku hardwarove odtlumit na snesitelnou uroven. Jde to samozrejme poladit pres VCDS. Ovsem co me trapi vic je tlacitko volby jizdniho profillu, ktere ze zacatku vyroby nebylo oznacene jako VRS, ale jen jako Mode. Nemel by nekdo cislo dilu? Predpokladam, ze zakladatel tohoto vlakna by ho taky uvital pokud se rozhodne si tam ten vibrator nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 23. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Přesně hledám čísla dilu a zapojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Nazdar chlapy, mam O3 RS TDI 2015, chcem si dorobit DMS/ VRS mode, 1. ten zvuk pri tdi ide z reprakov alebo ako pri benzinovych je aj tam rezonator? 2. staci mi ta spodna lista tlacidiel aj s tlacidlom VRS mode a natiahnut kable do jednotky a samozrejme nakodovat? Rozjazd do kopca mam Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 CHLAPY NIKTO NIČ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.