Jurisko Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Dobrý den, mam Škodu Superb II 2009 , 2.0TDi 125kw. Mam problém spárovat mobil s autem. Mam Xiaomi Redmi note 4 při vyhledávání mobil najdu, zadám heslo např.:00000 potvrdím a napíše mi to hlášku nelze spárovat. Není tu někdo kdo by mi poradil co s tím? Děkuji Jurisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Aktivuj na letefonu rSAP. Jak na to si urcite zvladnes vyguglovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurisko Vloženo 23. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Děkuji za odpověď. Ať dělám co dělám nemůžu nikde najít jak rSAP aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 (editace) A jednotka telefonu rSAP podporuje? Jinak rSAP na tvým telefonu je asi oříšek:http://forum.android-rsap.com/viewtopic.php?f=26&t=1843 Editováno: 23. Březen 2018, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurisko Vloženo 23. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 asi mi mobil podporuje rSAP nemam ponětí :/ a to bude neco ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzik76 Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 taky to může být tím, že je v HF plná paměť pro spárované telefony. Tak to kdyžtak promazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.