rcd.net Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 taktez jsem to kluci zmeril a 31 cm od podlaha,mam fabku MR06 Ambiente. jinak muj deda ma Hondu Civic a reknu vam,ze tam jde sedadlo dolu snad az na silnici kdyz vystupujete tak si pomuzete rukou o prah ale deda to ma stejne na nejvis co to jde a ma jeste tak 5cm podprdelnik a porad to ma malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Mam stavitelne sedadlo ridice. Sedacky clasic i RS jsou z hlediska sedaku stejne vysoke. Mel jsem puvodne sedadla clasic, ktere jsem nechaval precalounit na RS a nepozoruju rozdil. Merim neco malo pres 190 a sedcaku mam uplne dole, chtelo by to jeste snizit aspon o 5 cm. Pri prijezdu na krizovatku blbe vidim na semafor pres horni hranu celniho skla. To jsem si jeste chtel dat cerny protislunecni pruh, ale to bych uz nevidel vubec. Taky blbe vidim pri vyjezdu a odbocovani z krizovatky, vidim akorat B sloupek, tak se musim vzdy naklonit dopredu. Kolena temer u palubni desky, takze dopredu to vic nejde, volant vytazeny co nejvic k telu. Chtelo by to delsi predni dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Mam stavitelne sedadlo ridice. Sedacky clasic i RS jsou z hlediska sedaku stejne vysoke. Mel jsem puvodne sedadla clasic, ktere jsem nechaval precalounit na RS a nepozoruju rozdil. Merim neco malo pres 190 a sedcaku mam uplne dole, chtelo by to jeste snizit aspon o 5 cm. Pri prijezdu na krizovatku blbe vidim na semafor pres horni hranu celniho skla. To jsem si jeste chtel dat cerny protislunecni pruh, ale to bych uz nevidel vubec. Taky blbe vidim pri vyjezdu a odbocovani z krizovatky, vidim akorat B sloupek, tak se musim vzdy naklonit dopredu. Kolena temer u palubni desky, takze dopredu to vic nejde, volant vytazeny co nejvic k telu. Chtelo by to delsi predni dvere ... nebo větší auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Mam stavitelne sedadlo ridice. Sedacky clasic i RS jsou z hlediska sedaku stejne vysoke. Mel jsem puvodne sedadla clasic, ktere jsem nechaval precalounit na RS a nepozoruju rozdil. Merim neco malo pres 190 a sedcaku mam uplne dole, chtelo by to jeste snizit aspon o 5 cm. Pri prijezdu na krizovatku blbe vidim na semafor pres horni hranu celniho skla. To jsem si jeste chtel dat cerny protislunecni pruh, ale to bych uz nevidel vubec. Taky blbe vidim pri vyjezdu a odbocovani z krizovatky, vidim akorat B sloupek, tak se musim vzdy naklonit dopredu. Kolena temer u palubni desky, takze dopredu to vic nejde, volant vytazeny co nejvic k telu. Chtelo by to delsi predni dvere ... nebo větší auto nebo fabii coupe a idealne 1.8T nebo 1.4TFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jo jo, tridveraka nebo kabrio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Luky:. Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Mam cca 193 cm, sedim uplně dole, volant dozadu a nahoru (jak jsem tak četl tak nikdo asi podobnou kombinaci nemá? ) a nejsem teda uplně vzadu, protože dokážu trochu oželet prostor pro nohy ale nemoh bych řídit s nataženejma rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.