DYXiCZ Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Zdravím lidičky, přemýšlel tu někdo už o plynovejch vzpěrách kapoty? Z čeho je použít, popřípadě délku atp? Ti naši špunti tu kapotu maj maličkou, což bude asi trošičku překážkou, ale nerad slyším že něco nejde A byla by to frajeřina 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Taky jsem už nad tím přemýšlel, ale na netu nikde pro NSF nic není.... Chtělo by to nějakého šikovného kutila, co by to nainstaloval a přihodil návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Neco zkusim, napiste mi prosim za cca tyden, deset dni ... urco to pujde ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Mozna zitra 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 7. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 @danikd Tak na tohle jsem hodně zvědav 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 (editace) Cus, foto spatne, uz se stmivalo, mel jsem to za 10 minut, jen az na konci me spadla sponka od pistu nekam dolu a musel jsem oddelavat podbeh Jeste oriznout gumu pod pistem, aby lepe drzela spodni cas na kloubu ... Podekovani patri lidem na nemeckem foru ... Potreba je: 3x podlozka by voko 1x M6 matka samojistici 1x Vazaci paska 1x plynova pruzina 8R0823359A ( pouzil jsem Mag.Mar. 430719094500 - cca 190Kc ) 2x kulovy sroub DIN71803 - 10mm M6 - cca 30Kc ( Koupil jsem ze DE pres ebay, tady jsem nenasel skladem ) Prace 10 minut ( kdyz Vam neco nespadne za podbeh ) Postup je jasny z obrazku, povodni uchyceni je nutne oddelat, vcetne obou na kapote ... Dan Editováno: 7. Duben 2018, autor: danikd 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 7. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 @danikd Tak za tohle máš u mě pívo! Díky šéfe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Pivko posli do rise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 Diky za info, toto jsem opravdu nikde neslysel... oba skopcaci to maji take tedy spatne ... tak az se bude chtit, tak to teda otocim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 Zkouknu a vyzkousim, diky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 10mm - M6, takze druhy od zhora ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 Z te tve tabulky by asi K0713.1080 - ale jsou kratsi, 8mm zavit ... coz by asi stacilo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 u nás je nikde nemají dostupné... jaká má být délka toho pístu? 30cm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 https://www.autosivik.cz/pneumaticka-pruzina-kapota-motoru-magneti-marelli-430719094500-1135877.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 díky, šrouby určitě doufám najdu v železářství nikdy mě ještě nezklamali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 (editace) Čepy jsem našel u nás na kusy, ale chtějí za jeden asi 130.... Ten průměr hlavičky, má být 10mm že jo, jen tak pro jistotu Editováno: 13. Duben 2018, autor: luky.daniel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 takže 10mm závit a 10mm hlavička... mám tady stránku: https://www.moliton.cz/kategorie/kulove-cepy.html takže já musím vzít m8.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Už jsem to pochopil, jen mě zmátlo to, že na hodně stránkách mají M6 jen s 8mm hlavou... Mám to vše správně objednané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Taky už jsem úspěšně nasadil vzpěru práce na 5 minut, krom příchytky na kapotě, kterou jsem doloval dalších 10 minut . Kulové čepy jsem dokonce našel i v ČR kus samostatně 9kč - jen poštovné je vůči tomu darda... http://www.elektrobecov.cz/kulove-cepy.html Vzpěru jsem objednal zde: https://www.autosivik.cz/pneumaticka-pruzina-kapota-motoru-magneti-marelli-430719094500-1135877.html (Tuto už taky ale neměli skladem, pán mi nabídl podobnou asi o pade dražší - pasuje taky super) To špinění motoru, bych také rád vyřešil, ale asi by to chtělo nejdřív začít krytem pod motor, aby to bylo dokonalé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 se nam to tady s tema pruzinama nejak rozjelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Na kryt je tu vlakno, nekdo tu nabizel nejake neorio reseni, ale jeste jsem se k tomu nedostal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 (editace) Tak jsem tu vzpěru taky zkusil. Jen trochu jinak. Původní podpěrná tyč zůstala na místě a vzpěru jsem namontoval na druhou stranu. Editováno: 24. Červen 2018, autor: PavkaKorčagin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 Chytré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 (editace) Ja osobne bych dal dve plynove vzpery ... mam to i v planu, ale jsou jine priority ... Editováno: 25. Červen 2018, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Tak jsem to už taky dodělal.Kryt kapoty, vzpěra a těsnění. Samolepící těsnění jsem nakonec koupil za nějakých 53kč/m v místním železářství (bylo toho 2 metry a ještě mi kousek zůstal). Pouze jsem jej částečně vyřízl v místě dotyku odjištění kapoty. Těsní to dobře.Doplněno o drobnosti z aliexp. [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.