ferda25 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 U Škodovky leda ve snu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 12. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 A tohle je co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Teorie, která nikdy nedošla v praxi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 12. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Ty to umíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Já počkám na tebe, jak to vyřešíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 12. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 To máš pravdu počkáš až na to někdo přijde vyčteš si jeho data a pak to dáváš za svoje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 (editace) Opět jsi ukázal své kvality....naštěstí tady to nejde, tj. lidi tvého ražení mají smůlu. Editováno: 12. Duben 2018, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 12. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Hele zeptal jsem se tě jestli to umíš.Kdyby jsi nebyl namýšlený řekl by jsi přijeď nakoduji zaplatíš a tečka.Takle delas tajnosti místo aby jsi poradil 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Osobně jsem naprosto bez váhání ferdu pochopil, že to nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 On to umí asi ho špatně znáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 před 3 hodinami, jtfcobra napsal: On to umí asi ho špatně znáš Tak proc se ho to ptas, zda to umi, kdyz vis, ze to umi....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Nevim proc.. ale cim dal vic citim z tohoto fora.. ze to tu neni o radach.. ale o pomerovani “pera”.. Dobirani se jeden druheho.. misto toho aby se navrhlo jasne rozreseni/rozreseni... Tohle forum opravdu nema uroven.. ale to bude asi komunitou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 15. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Taky mne to mrzi ale už k tématu postoupil jsem dal zítra dám návod co vše jsem udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Ja byl na dovolene, takze jsem s tim nijak nepokrocil.. :/ budu rad za kazdou radu ci navod jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 Ja napetim ani nedycham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 16. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 musi se na kododvat tyto jednotky: 01, 09, 13, 19, 44, 5F.aktualizovat branu a naplnit SWAP kody.Parametrizovat krivky rizeni. jeste se vetsinou se musi natahnout jeste jeden kabl do ABS, jednotka 44- parametrizace řízeni, nahrat nový firmware + parametrizační křivky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 (editace) Hotovo nakodovano prizpusobeno aktivni swap atd Pak ze to nejde ferdo Editováno: 2. Červenec 2018, autor: jtfcobra 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Nazdar, mam O3 RS TDI 2015, chcem si dorobit DMS/ VRS mode, 1. ten zvuk pri tdi ide z reprakov alebo ako pri benzinovych je aj tam rezonator? 2. staci mi ta spodna lista tlacidiel aj s tlacidlom VRS mode a natiahnut kable do jednotky a samozrejme nakodovat? Rozjazd do kopca mam. resp. čo všetko je potrebné k dorábke? Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilVal Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 Zdravím chcem sa opýtať či niekto nevie poradiť. Pri odpájaní a zapojení batérie sa znefunkčnil asistent ACC . Po nútenom továrenských nastavení asistentov, sa ACC sprevádzkovalo, ale znefunkčnil sa asistent nastavenia jazdných režimov. VCDS hlási stratu komunikácie s jednotkou 5F. Čakám a možno sa aj dočkám rady alebo návrhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.