Duben 12, 20187 r Autor To máš pravdu počkáš až na to někdo přijde vyčteš si jeho data a pak to dáváš za svoje
Duben 12, 20187 r Opět jsi ukázal své kvality....naštěstí tady to nejde, tj. lidi tvého ražení mají smůlu. Upraveno Duben 12, 20187 r od ferda25
Duben 12, 20187 r Autor Hele zeptal jsem se tě jestli to umíš.Kdyby jsi nebyl namýšlený řekl by jsi přijeď nakoduji zaplatíš a tečka.Takle delas tajnosti místo aby jsi poradil
Duben 13, 20187 r před 3 hodinami, jtfcobra napsal: On to umí asi ho špatně znáš Tak proc se ho to ptas, zda to umi, kdyz vis, ze to umi....?
Duben 15, 20187 r Nevim proc.. ale cim dal vic citim z tohoto fora.. ze to tu neni o radach.. ale o pomerovani “pera”.. Dobirani se jeden druheho.. misto toho aby se navrhlo jasne rozreseni/rozreseni... Tohle forum opravdu nema uroven.. ale to bude asi komunitou...
Duben 15, 20187 r Autor Taky mne to mrzi ale už k tématu postoupil jsem dal zítra dám návod co vše jsem udělal
Duben 15, 20187 r Ja byl na dovolene, takze jsem s tim nijak nepokrocil.. :/ budu rad za kazdou radu ci navod jak na to
Duben 16, 20187 r Autor musi se na kododvat tyto jednotky: 01, 09, 13, 19, 44, 5F.aktualizovat branu a naplnit SWAP kody.Parametrizovat krivky rizeni. jeste se vetsinou se musi natahnout jeste jeden kabl do ABS, jednotka 44- parametrizace řízeni, nahrat nový firmware + parametrizační křivky.
Červen 11, 20187 r Autor Hotovo nakodovano prizpusobeno aktivni swap atd Pak ze to nejde ferdo Upraveno Červenec 2, 20187 r od jtfcobra
Leden 25, 20214 r Nazdar, mam O3 RS TDI 2015, chcem si dorobit DMS/ VRS mode, 1. ten zvuk pri tdi ide z reprakov alebo ako pri benzinovych je aj tam rezonator? 2. staci mi ta spodna lista tlacidiel aj s tlacidlom VRS mode a natiahnut kable do jednotky a samozrejme nakodovat? Rozjazd do kopca mam. resp. čo všetko je potrebné k dorábke? Dakujem za odpovede
Únor 1, 20214 r Zdravím chcem sa opýtať či niekto nevie poradiť. Pri odpájaní a zapojení batérie sa znefunkčnil asistent ACC . Po nútenom továrenských nastavení asistentov, sa ACC sprevádzkovalo, ale znefunkčnil sa asistent nastavenia jazdných režimov. VCDS hlási stratu komunikácie s jednotkou 5F. Čakám a možno sa aj dočkám rady alebo návrhu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.