Lokyh Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Zdravím. Prosím vás mám columbus v octavii II facelift 2011 2.0 tdi. Když se připojím přes bluetooth tak se připojím pouze tak že přehraji písničky z mobilu ale když chci abych měl propojený mobil pro hovor tak mi to napíše že připojení se nezdařilo.. ale ten předali majitel nějaký němec tam měl číslo í kontakty a já bych také chtěl synchronizovat kontakty a moct volat zkrzradio. Mobil je samsung balady s6 edge plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Fuka Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Dobry den sem tady po prvé a potrebuji pomoc koupil sem si oktavii Il rok 2006 prosinec takze 07 koupil sem columbuse 2012 a problem je ze my nejede sd carty nacitat a prehravat dvd pri odpojeni baterky u auta problem vyresen no prohrani treba 6-7 dvd cek a znova my to vypadne muze my nekdo poradit az porad nemusim odpojovat baterku?dekuji za radu Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 V 3/25/2018 na 23:25, Lokyh napsal: Zdravím. Prosím vás mám columbus v octavii II facelift 2011 2.0 tdi. Když se připojím přes bluetooth tak se připojím pouze tak že přehraji písničky z mobilu ale když chci abych měl propojený mobil pro hovor tak mi to napíše že připojení se nezdařilo.. ale ten předali majitel nějaký němec tam měl číslo í kontakty a já bych také chtěl synchronizovat kontakty a moct volat zkrzradio. Mobil je samsung balady s6 edge plus Resetovat jednotku, aby smazala ta čísla a nastavení, smaž párování v telefonu a znova ho nastav, dále si v něm zkontroluj, co vše máš pro toto spojení povoleno před 22 hodinami, Jan Fuka napsal: Dobry den sem tady po prvé a potrebuji pomoc koupil sem si oktavii Il rok 2006 prosinec takze 07 koupil sem columbuse 2012 a problem je ze my nejede sd carty nacitat a prehravat dvd pri odpojeni baterky u auta problem vyresen no prohrani treba 6-7 dvd cek a znova my to vypadne muze my nekdo poradit az porad nemusim odpojovat baterku?dekuji za radu Honza Zkontrolovat pečeti, pokud jsou porušené, dost možná se v tom někdo hrabal a SD slot není zapojen správně. DVD mechanika už může být vadná 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Fuka Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Nazdarek tak to neni format a me dvd prehrava no kdyz tam chci dat napalene co si chci udelat videoklipi tak my nehra a uz sem to vyskousel naformatovat snad z 5-6 formaty a porad to nechce prehrat dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.