Hammerdin Vloženo 27. Březen 2018 Vloženo 27. Březen 2018 Ahoj všem, 2.0 TDI 103 KW CFFB, rád bych se vás zeptal na informace ohledně výměny palivového filtru a to zejména kdy menit a jaký zvolit. Co jsem koukal na skoda-dily, tak v mem případě (podle VIN) lze vyměnit pouze filtr jako celek i s obalem (ve vozidle mám koncové označení 400D) a pro tu žádný samostatný filtr není. Děkuji za každou informaci. Citovat
JohnnyH Vloženo 28. Březen 2018 Vloženo 28. Březen 2018 To je zvláštní, na mém cffb mám papírovou kartuši v plechovém pouzdru (odšroubuju víčko a vytáhnu kartuši). Jinak bych výměnu dělal při výměně oleje (ten měním po 10 -15 tis.Km - Millers Oils), jako vzducháč a ostatní spotřebák. Citovat
Hammerdin Vloženo 28. Březen 2018 Autor Vloženo 28. Březen 2018 Ta papírová kartuše, jak píšeš, je rovněž v nabídce, ale píšou, že pasuje do pouzdra 400C, nevím, jaký v tom rozdíl. Je v té výměně nějaký háček? Nebo jen odšroubujes, vyndat starý, dáš nový a zasroubujes? Děkuji Citovat
misor1994 Vloženo 28. Březen 2018 Vloženo 28. Březen 2018 Presne ako pises. Uvolnis vrchnu cast, vyberies stary filter, das novy a zavries. Najjednoduchsie je pozriet sa pod kapotu, ked nevies Citovat
suri. Vloženo 28. Březen 2018 Vloženo 28. Březen 2018 vyberieš starý dáš nový a už nenaštartuješ , chce to minimálne odvzdušniť cez diagnostiku alebo dobre zalievať a modliť sa ... v SII som ešte inú vložku ako 3C0127434 nikdy nevidel , ale pri tých autách z dovozu z Bangladéša je dnes možné všetko Citovat
JohnnyH Vloženo 29. Březen 2018 Vloženo 29. Březen 2018 Samozřejmě po výměně kartuše jí zalít NOVOU, ČISTOU naftou (ne tou, co ti tam zůstala- tu radši vysaj stříkačkou a zbytek vysuš do čista bezchlupovým hadrem.) Citovat
misor1994 Vloženo 30. Březen 2018 Vloženo 30. Březen 2018 Menil som palivovy filter na 3 autach zatial a nikdy som neurobil nic ine, len vybral, vlozil, zatiahol, nastartoval bez problemov...nafta v kazdom pripade cista Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.