Lukáš Herget Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Dobrý den mam takovou otázku. Mam ve své 2 Octavii Columbus a Sound Systém. Jelikož nemužu nikde najít heslo abych se na něj mohl připojit dá se to zjistit někde ? A druhá otázka jelikož jsem dřív měl činský rádio isudar se kterým jsem byl spokojený jelikoý podle mě mělo víc funkci než ten Colombus který mam v autě, mohli by jste mi poradit jak takové radio připojit na Sound System, protože tam je jeden kabel navíc. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Sound System pokud vim s zadnym neoriginalnim radiem nerozchodis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Jinak PIN zjistit lze. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Herget Vloženo 31. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 před 6 hodinami, lukas.urbanek3 napsal: Jinak PIN zjistit lze. ;-) A kde nebo jak ho prosím zjistím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Dovézt někam, kde to umí, sám to těžko uděláš. Tip v SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.