Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Najnovšia verzia iOS 12.1.3 by vraj mala pomôcť, no keďže mne sa problém vyskytol na poslednej bete (ktorá je asi identická s touto produkčnou) tak trochu pochybujem

9d98452150af45607bc2046de55a60a6.jpg

Vloženo

tak rano vsetko v poriadku. ako som dufal a predpokladal... nieco sa muselo kusnut v samotnom infotainmente a vyriesilo sa to az uplnym vypnutim (neviem ako dlho potrebuje byt auto vypnute aby toto nastalo, no vyzera, ze dlhsie ako hodinu)

• o 4 týdny později...
Vloženo

Upgrade iOS mne nepomohol. Vypadáva to stále, ale pomáha tvrdý reštart infotainmentu - podržím 10sek tlačidlo na vypnutie. Po reštarte to vždy začne opäť fungovať. Deje sa mi to ale docela často...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Mě to dělá neustále, všechny tři USB co v autě mám vypadávají. Zkoušel jsem jiný telefon i jiné kabeli a pořád stejny, je jedno jestli jedu kousek nebo daleko, jestli auto stálo nebo ne... hlavně že u trojkový Octavky v základu USB fungovalo skvěle i s kabelem z číny...

iPhone 8/X, originál kabel, superb 3, 162kw L&K

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Po update na ios 13.2 prestal carplay fungovat. Usb zacne nacitavat, potvrdim pouzivanie dat a opat zacne nacitavat usb a takto dookola. Testovane na 2 iphonoch. Na 13.1. funguje bezproblemov.

Ma niekto podobnu skusenost? Je na to nejaky update?

Vloženo

Na 13.2 mi v podstate bez problémov funguje. Skús zmazať dané auto v nastaveniach carplay v mobile a prepojiť nanovo.

Podobné správanie ako popisuješ sa mi občas stalo už aj so staršími verziami iOSu (ako som písal kúsok vyššie). Stačilo obvykle reštartovať Columbus (podržať vypínanie 15 sekúnd)

• o 7 měsíců později...
Vloženo (editace)

Nefungovalo USB, až jsem ho nechal vyměnit a teď to funguje. Ale co mě zlobí je teď bluetooth. První hovor - ať už příchozí nebo odchozí se spojí, ale nejde na displeji ani na volantu vypnout. Až třeba po 10 min se BT samovolně odpojí a už nejde nahodit. Máte s tím někdo zkušenost? Díky 

Jinak telefon Iphone 11 Pro ...

Editováno: , autor: hans79

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...