octabin Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Zdravím všechny, mám problém na svém Yetim, po ubrání plynu se ozývá hučení zezadu. Oleje byly měněny minulý rok,pružný člen vypadá , že je OK. Geometri byla dělána před 3 měsíci. Na zimních 16 to dělalo taky ,ale maličko, Po výměně na letní 17 to dělá mnohem více. Zkoušel jsem i jiné nové pneu , které na druhém autě úplně tiché .Moje starší jsou hlučné,ale problém je stále stejný. Potřebuji tedy poradit kde může být problém. V tahu nic jen když sundám nohu z plynového pedálu. Napadají mě silentbloky na ramenech co jdou ve předu do karoserie (jde s nimi hýbat do stran),nebo ramena co se s nimi seřizuje geometrie. Díky za radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Zadní rozvodovka... Tj komplet Haldex.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 15. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Nevíte o někom kdo to tady na Moravě správně dokáže opravit? Hlavně kvalitně. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosc Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Ahoj, jedině kdo to správně opraví je Ivan Sixta z Mladé Boleslavy: http://www.prevodovky-sixta.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 To jo dráha záležitost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.