Jimmy119 Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Zdravím. Nedávno mi u supermarketu odřeli zepředu na straně řidiče mého Superba 2 takovým způsobem, že praskla krytka ostřikovače a pravděpodobně je urvaný ten vnitřní držák světlometu (horní tam pořád je) - světlo se na výmolech třepe jak ratlík při -20° a když na světlomet lehce zatlačím pohybuje se dovnitř na pravé straně. Krytku si vyměním, lak rozleštím, ale co s tím držákem? Slyšel jsem, že jsou prý oddělávací a dají se koupit. Nevíte někdo, co je na tom pravdy - nemáte s tím někdo zkušenost? Popřípadě jak to vyřešit jinak, než koupí nového? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy119 Vloženo 17. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Superb 2 r.v. 2009, světlomety jsou xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 držiaky sa meniť dajú , staré zbytky odstrániš , nové naskrutkuješ , ale bez demontáže svetla nezistíš ako to vyzerá , tj či nie je prasknuté samotné svetlo ,a či je nové uchá k čomu priskrutkovať 3T0998225B , 3T0998225 , skrutky N10415903 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy119 Vloženo 17. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Aha a předpokládám, že se musí sundat přední nárazník na demontáž, že? Každopádně díky moc za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Ak to chces robit jak clovek, tak musi ist dole naraznik a plastove podbehy na oboch stranach (to az mozes dat dole naraznik) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy119 Vloženo 17. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Neměl by někdo návod jak na to? Ideál e dílenskou příručku s obrázky jak pro malomocného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Ja jsem to delal taky. Po srazeni srnky se mi urvalo svetlo a ty nahradni uchyty svetel to vyresili dobre. Ale neni to uplne snadne, musi se sundat cely predni naraznik a podbehy kvuli tomu, ze naraznik je k blatnikum chycen skrytymi srouby, ke kterym je blby pristup. Jinak staci sledovat srouby a da se to zvladnout, ale neni to na 5 minut. Srouby jsou v podbezich a pak zespoda na narazniku. Z vrchny strany narazniku jsou vytahovaci nytky a taky par soubu. Par sroubu je i kolem mlhovek zepredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.