pepinoTDi Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Klucííí,potrebuji zjistit jak maji bezet vrtule v motoru,kdyz pustim klimatronic!!??Nastartuju a,kdyz stojim celem k motoru tak se toci prava vrtule.Kdyz pomackam vsechno mozny na klimatroniku tak ta leva se ani nehne!! Ma se tocit i v zime nebo spina az v lete??Dekuji. No, mně se spíná levá vrtule až v létě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 no a co se stane, když budu mít i v teplotách pod 5st. zapnutý režim AUTO? nesepne mi klimakompresor to je jesné ale nemůžu tím něčemu ublížit, když to bude běžet jako na prázdno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Jak na prázdno ? Nesepne kompresor = nechladí = nic se neděje = jako bys měl stisknuto ECON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jak na prázdno ? Nesepne kompresor = nechladí = nic se neděje = jako bys měl stisknuto ECON tak dík, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiiraS Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Docela by mě zajímalo, vyřešil jste nekdo nakonec nejakym zpusobem predelani teploty spinani klimy, tak aby spinala od 0 stupňů ? Mám na mysli climatronic a predfacelift, kde je možné zapnutí klimy až pri +5 stupních.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.