Přejít na obsah

juraj

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 118 zobrazení profilu

Oznámení juraj

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Na 4x4 toto https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0254707mx-vyfukova-trubka-s-dpf-a-katalyzatorem-skoda-32548.html
  2. Jo kupoval jsem k tomu tu elektriku za 150. Ta zásuvka je sklopná, takže není vidět a když se odšroubuje koule (2 šrouby na 24klíč) tak tam nejde poznat, že je namontovaný tažný. Řezat se musel malej kousek na tu zásuvku a na tu fajfku s koulou, ale pouze spodní část která není ze zadu vidět, pouze ze spodu. Montoval jsem si to sám, pak stačí zajet na STK a oni to zkontrolujou a pak na úřadě nechat zapsat do techničáku.
  3. Já ho mám namontovaný a jsem s ním spokojenej
  4. Já si myslím, že ty čočky jsou mlhovky a ty 2 paraboly nad sebou jsou potkávací a dálková světla, protože ty jsou naklápěcí. Potkávací nemůžou být na pevno (bez regulace sklonu). Podle toho co píší na stránkách Kopaček (patice H1/H1/H7 (potkávací/dálkové/mlhové světlo)) to vypovídá o tom, že H1 jsou potkávací a dálkové a H7 jsou mlhovky.
  5. Nedávno jsem kupoval ve škodovce ty folie na zadní dveře a stály 105,-kč za kus a byly to ty průhledný igelitový folie, ale myslím si, že za těch 250,-kč to budou ty z mirelonu, nebo ni?
  6. Jediný co jsem našel je toto http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=1487#
  7. Ty podložky ti to zvednou o tolik, kolik mají na výšku a to je tak zhruba 2,2cm (už nevím přesně, ale mám doma jedny co jsem si vyráběl o výšce 2,7cm a tuším, že byly o 5 mm vyšší než ty origo). A tlumiče bych odhadl na 1 cm.
  8. Tak jsem ti to změřil a ve předu to je 70,5 cm a vzadu se skoro plnou nádrží 68 cm
  9. Problém v tom není. Já je tam mám na normálních tlumičích a normálních pružinách.
  10. A co tyhle světla? http://www.levnealarmy.eu/denni-sviceni-14...ogace-1401.html Máte je už někdo na autě?
  11. Nemáte někdo náhodou namontovaný tohle tažný? http://www.levnetazne.cz/?c=popis-produktu...i-skoda-octavia Mě by zajímalo jak vypadá ta koule po odmontování
  12. Ta vložka je na výšku 25 mm, takže se ti mezera mezi kolem a lemem blatníku zvýší o 2,5 centimetru. Já jsem si to prvně vyrobil v práci na soustruhu, ale jelikož jsem nevěděl jak je to velký, tak jsem to udělal 3 cm velký a na starých tlumičích to bylo stejný jak teď , když to mám na nových plynokapalinových tlumičích (značky KAYABA) a origo vložkou o velikosti 2,5 cm. Tím jsem zjistil, že nový tlumiče to taky zvednou oproti mým originálním tlumičům s 250 tisícema kilometrů. Když jsem dal na ty nový tlumiče ty vyrobený vložky, tak mě to připadalo moc vysoký.
  13. Já jsem to zvedl origo dílem 1J0 412 311 což je podle Etky vložka distanční pro vozidla s výbyvou pro špatné cesty. Stojí to cca 280,-Kč na jednu stranu. Octavia 4x4 to tam má, proto je ten předek u ní vyšší.
  14. ECON znamená vypnutý klimakompresor a v režimu AUTO je kompresor v činnosti pokud není jiná podmínka k jeho vypnutí jako je např. venkovní teplota pod 0 až +5°C. Já mám při +3°C kompresor vypnutý a při +4°C se zase zapne.
  15. A co tohle http://www.reviloshop.cz/store/goodsdetail...odsID=JOM-40035
×
×
  • Vytvořit nový...