Host Ulipek Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 Dělá to i za jízdy A pochybuju, že bys při vyjíždění (nejlépe couvaní) z parkovacího místa nikdy netočil kolama na místě.. I když jen minimálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 Lidí co mají tento problém je tu dost, tak jsem zvědavý... Kolama na místě netočím. Spíš při tom alespoň popojíždím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 neboj, i při popojíždění to jde slyšet.. A řekl bych že právě při pomalém projíždění to jde nejvíce slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 Už se začínám bát. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 před 6 hodinami, Ulipek napsal: Dělá to i za jízdy A pochybuju, že bys při vyjíždění (nejlépe couvaní) z parkovacího místa nikdy netočil kolama na místě.. I když jen minimálně... Přesně si to vystihl, abych to dnes předvedl v servisu, musel jsem trošku popojet a zatočit. Zítra budu moudřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Tak auto mám v servisu , ale mám obavy že s tím nic neudělaj. Přijímací technik nic neslyšel ale necha to prověřit technikem. Pry dokud mi to neupadne tak se s tím nic dělat nedá. Když jsem mu ukazoval schema vadne tyce , tak tvrdil že O3 FL ma novou generaci řízení a neměla by to dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 V tomto případě má technik pravdu. Pokud vím, opatření bylo vydáno ještě pro předface Octu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 To sice má , ale to nemění nic na tom že mi v tom křupe,loupe,praská atd. Počkám až to upadne. Mám 5letou záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Aha, tak to je potom jiná.. Jen si nejsem jistej zda to bude převodka.. ale může být.. To nikdo nezaručí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 ¨Tak verdikt servisu je, vůle uložení ložiska kola, prý nic neobvyklého, musel jsem se objednat na jindy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Nic neobvyklého? ještě jsem se s tímto případem nesetkal... Jsem zvědav co to bude po výměně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejdys Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Zdravím skupinu, tak po komunikaci se škodovkou dostanu 50% slevu, ale zatím váhám, řízení přestalo cca před 2000km lupat a od té doby funguje jak nové, tak jsem na rozpacích jestli to nechat být, když to přestalo lupat a nebo raději těch 20tisíc investovat. Je mi to divné, protože, kdyby to bylo nějak mechanicky poškozené, tak to přece musí lupat pořád, nemá někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Mel jsem na RS to same, prestalo to delat cca na 1000km a pak zase zacalo :/ takze bych to vyresil dokud je skodovka pri tobe a chce ti “pomoct” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 To řízení stojí 40 tisíc, jo? Raketa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 (editace) Ano, 36 a nejake drobne jako X dil.. + prace :X Editováno: 19. Červen 2018, autor: Ulipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BH123 Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Zdravím mám octaviu RS245 a asi mám ten samí problém, mám najazdených iba 4000km.. buduci tyzden to idem reklamovat.. 7D8ABE6E-514D-49F0-A09A-02FFBC91AD8B.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 To je tedy dílo. Víte někdo čím to je? Jestli ŠA náhodou nepřiznala výrobní vadu, nebo chybný postup ve výrobě? TPI? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 (editace) Přiznala.. opatření je vyměnit řízení za novej typ.. :X tady už to někdo nahrál.. tento případ: nejhorší je.. že i novější auta s tím mají problém.. Editováno: 20. Červen 2018, autor: Ulipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejdys Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 No právě dělají to i nová auta u kterých přece nemůže být řízení opotřebené. Zatím ale nikdo nedokáže říct co je konkrétní příčina toho lupání, ve škodovce mi jenom řekli, že se to nemůže rozpadnout a fungovat do bude dál, vše hlídá elektronika, takže kdyby tam něco přeskočilo okamžitě to nahlásí chybu, což se ještě nikomu nestalo, takže to jenom lupe a dokonce to i lupat přestane jako třeba mě (nevím na jak dlouho), otázka je jestli má cenu investovat takový ranec do nového řízení, stejně potom nikdo nezaručí, že to nové řízení nezačne třeba za dva roky (po záruce) lupat taky. Jsou tam prý nějaké gumové mezikusy, takže to může být způsobeno i třením a má na to zřejmě i vliv okolní teplota, protože, kdyby se tam něco mechanicky ulomilo nebo omlelo tak to přece musí dělat neustále. Jde mi o to jestli je to vůbec závada nebo jen přirozený neduh u O3, kterých je mimochodem mnohem více, ale to sem nepatří. Pro servis je samozřejmě nejlepší a nejvýhodnější vyměnit celý díl a dál se tím nezabývat, ale co kdyby to stačilo třeba jen nějak promazat. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BH123 Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 dám vedieť budúci týžden čo povedali v ŠA. dúfam že to vyriešia lebo u nového auta takéto problémy.. je to katastrofa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Problém je v samotné konstrukci řízení.. Vnitřní díly jsou částečně z plastu a tam praská jakési plastové vedení které se rozlomí a pak pockvakává.. (do MY15, jak je to s novějším řízením které také cvaká... to nevím) Nejhorší je, že zatím není žádná firma která by nabízela repas tohoto řízení.. takže jediná možnost jak problém vyřešit je nové řízení ze Škoda auto.. :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Tady to moje lupnutí, čas 0:02. lupnuti.m4a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejdys Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 tak mě to lupalo úplně jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 z toho zvuku nelze pomalu nic vyposlouchat.. muzes to nahrat zaroven s videem? at vidim jak otacis volantem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 (editace) Je to pokaždé v jiné poloze volantu, ale pokaždé doprava. EDIT Tak že demontáž ložisek, očištění, namazání a vracení zpět, podotahovaní prvku nápravy a nic nekřupe. Editováno: 4. Červenec 2018, autor: axicom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.