jarin76 Vloženo 2. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2024 Taky výměna tlumičů z uložením, pořád stejný problém. Teď podruhé uložení tlumičů z tím že jsou vadné, beze změny. Ve Škoda Přerov doporučili vymazat to uložení tlumičů mazivem G00405A2, že to taky řešili, tak nevím co jsi mám o tom myslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinek79 Vloženo 7. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2024 Mě není úplně jasný, na které místo se má to mazivo aplikovat. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin76 Vloženo 16. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2024 Taky se mi to nezdá. Jen ještě že mi to dělá ty zvuky při zatížení se spolujezdcem. Když točím na místě a jsem v autě sám tak vůbec, při popojiždeňí minimálně na nerovnostech nebo z kopce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.