jarin76 Vloženo 2. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2024 Taky výměna tlumičů z uložením, pořád stejný problém. Teď podruhé uložení tlumičů z tím že jsou vadné, beze změny. Ve Škoda Přerov doporučili vymazat to uložení tlumičů mazivem G00405A2, že to taky řešili, tak nevím co jsi mám o tom myslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinek79 Vloženo 7. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2024 Mě není úplně jasný, na které místo se má to mazivo aplikovat. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin76 Vloženo 16. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2024 Taky se mi to nezdá. Jen ještě že mi to dělá ty zvuky při zatížení se spolujezdcem. Když točím na místě a jsem v autě sám tak vůbec, při popojiždeňí minimálně na nerovnostech nebo z kopce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitas14 Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami V 16. 6. 2023 na 21:20, czechys napsal: Přidávám zase moje lupání Lupani_Octavia.mp4 Ahoj, dělá mi to stejně, ale jen přesně ve středu. Je to teda míň než tobě, ale přijde mi, že to nejde z převodovky😂 Vyřešil si to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin76 Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Zdarec, problém vyřešen tím mazivem. Škoda to má v tpi, nanáší se to mezi dorazy a horní uložení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin76 Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Servisní partneři k tomuto projevu od tlumících jednotek mají skutečně vydaný dokument s postupem jak promazat plochy mazivem G000405A2. Tedy první servis, kde jste obdržel informaci o mazivu, Vás informoval zcela správně. Bohužel samotný postup s Vámi sdílet nemůžeme. Doporučujeme se obrátit na autorizovaného servisního partnera Škoda Auto, který vám určitě pomůže s řešením zvukového projevu od tlumících jednotek. Děkujeme za pochopení. S pozdravem a přáním hezkého dne Radek Pařil Škoda Auto Infoline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Asi by se šiklo to TPI 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami V 16. 12. 2024 na 17:55, jarin76 napsal: Taky se mi to nezdá. Jen ještě že mi to dělá ty zvuky při zatížení se spolujezdcem. Když točím na místě a jsem v autě sám tak vůbec, při popojiždeňí minimálně na nerovnostech nebo z kopce. Na místě se s volantem netočí. To pak způsobí větší problémy než jen lupání. Když někoho vidím, jak točí volantem na místě a ještě stojí na brzdě, jímá mě hrůza. Divím se, že to výrobce softwarově nevyřešil. Stačilo by vypnout posilovač řízení, pokud auto nejede. A na Infotainment hodit obligátní hlášku s gongem "Pokud chcete točit s volantem, uveďte vozidlo do pohybu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Dělat by se to pravidelně nemělo, ale zamezit tomu softwarově z výroby, je za mě nesmysl. Minimálně některé parkovací manévry by pak byly skoro nemožné / dost ztížené. Občasné točení volantem při stojícím autě musí ty součásti nápravy vydržet. Pravidelné namáhání tímto zacházením by ale teoreticky mohlo životnost snížit a nedoporučuje se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.