Petr Gautsch Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Ahoj. Octavii mám teprve chvíli, tak jsem se s ní ještě pořádně neseznámil. Návod k obsluze jsem přečetl a tam se o tomto nic nepíše. V levé horní části maxidotu se mi zobrazují písmena: J, JV, S, SZ, Z. Vše si přesně nepamatuji, možná jsem i něco popletl... předem upozorňuji. Zajímá mě co tyto písmena znamenají. Ví někdo a prozradí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 To je zobrazeni svetove strany, na kterou prave auto smeruje. MaxiDOT to bere z navigace... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Gautsch Vloženo 22. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 taková hloupost. Každopádně díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.