bady555 Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 zdravim, vie mi niekto pomerat tieto 6 rozmery vyznacene na fotke? nemam na svojom napisy, mam uz ich kupene a chcem to mat ako origo, treba mi rozmery od spodku pismen po hranu kufra, dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 (editace) Ak sa mozem opytat, kde si to zohnal? Ja som dnes volal do skodovky a ceny su sialene za par pismen. Napis SUPERB - 22€ Napis TDi - 22€ A aky mas vlastne MR? Pretoze ja mam 2011 a vtedy boli napisy Superb na lavej strane a TDi na pravej a ty si tu dal foto, kde mas napis SKODA na lavej a SUPERB na pravej a to je tusim uz Superb 3 nie? Editováno: 27. Duben 2018, autor: matelkoxxl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Vpravo je vždy superb a u SII před faceliftem je vlevo označení motorizace a u faceliftu je tam škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 26. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 tak to je,napisi original, tusim okolo 22e kus, ja mam 2014, napisy su drahe ale napis Superb predfaceliftom (S velke pismeno a upreb je malymi pismenami) mam doma, cisto novy, zle som objednal, za 10e je tvoj ak chces ale stale neviem rozmery aby som si ich nalepil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 vdaka, ale tiez uz by som radsej dal tu novsiu variantu kde je vsetko velkymi pismenami, viac sa mi to paci som uz opravil cenu v predchadzajucom prispevku, dal som tam omylom cenu 28, ale cena mala byt 21,80, vcera som to preveroval. cize aj ty si objednaval original zo skodovky? ja som este pozeral po ebay-i, ale nie su tam omnoho lacnejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Mě se nejvíc osvědčilo najít si auto, co má nápisy stejně jak mám já. Vezmu papír (A4), přiložím ho hranou k hraně na karoserii a jemně to tužkou prokreslím Lepení je pak jednoduché. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 @bady555 Zdar, tu to máš plus mínus pár mm na Škoda Superb 2 FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 27. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 dakujem, znaky objednaj original, tie z ciny po pol roku za zacnu vyparovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.