kloubik187 Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Ahoj. Při výměně oleje jsem zjistil že spodní kryt olejové vany je rozkousaný (asi) od myší. Chtěl jsem ho vyměnit ale našel jsem pouze prvovýrobu za skoro 3tis. korun, což mi přijde za hadrový výlisek dost mimo. Jedná se o tento kryt. Neměl by někdo tip na něco levnějšího? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Obvolej si vrakoviště. A neuvedl jsi, k jakému motoru to patří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik187 Vloženo 5. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Diky, vrakoviste mne taky napadly. Je to pro motor 2.0 CR 103kw, kod CFFB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKo Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 No já to mám na jednom místě ožraté od kun, uvažoval jsem taky o výměně, nicméně trojka je tada dost za kus plsti nebo co to je. Tak to asi nechám být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.