Feryn- Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 ahoj, ted si kupuju na Skodu Fabii Combi alu kola Dezent D 16" a k tomu pneu 195/45 nebo 205/45??...pak se chci zeptat jestli nebudu muset u takovyhle kol delat jeste nejaky upravy na podvozku, nebo jestli to tam muzu proste jenom nahodit a jet...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Muzes nahodit a jet, predpokladam, ze ty kola maji nejake rozumne ET... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Muzes nahodit a jet, predpokladam, ze ty kola maji nejake rozumne ET... rozumné ET?? jako 25 apod.. (a šířku aspoň 9palců ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jedine rozumne ET, vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 (editace) Muzes nahodit a jet, predpokladam, ze ty kola maji nejake rozumne ET... rozumné ET?? jako 25 apod.. (a šířku aspoň 9palců ) , asi chtěl slyšet ET35 pro 195/45/16 pro "civilisti" Editováno: 16. Říjen 2006, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 já sem taky civilizovanej(někdy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 civilní, ne civilizovaný , ty to máš moc pěkný a jedinečný a samo i proto, že to nemá nikdo jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feryn- Vloženo 16. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 No ty kola maji ET40, rekl bych ze to neni zas takovej rozdil mezi ET35, ne?..ja si chci jednoduse koupit dobry kola, aniz bych musel nejakym zpusobem prizpusobovat podvozek, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Vzhledem k tomu, ze "FRS" kola maji ET37 a "Poli" maji ET42, nevidim v ET40 zadnej problem. Sirka je 6,5J ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feryn- Vloženo 16. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 nn sirka je 7,0J, ale tak to by snad taky nemel byt problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 neřeš, kup, příšrub a už lítej než příjde sněživo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 ahoj, ted si kupuju na Skodu Fabii Combi alu kola Dezent D 16" a k tomu pneu 195/45 nebo 205/45??...pak se chci zeptat jestli nebudu muset u takovyhle kol delat jeste nejaky upravy na podvozku, nebo jestli to tam muzu proste jenom nahodit a jet...dik Nebude problém s STK? Taky přemýšlím o 16, líbí se mi tyto http://elektrony.cz/?&volba=Kosik&kdruh=ke...nd=95546&ket=35 a snad my neměl být problém se zápisem do TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 ahoj, ted si kupuju na Skodu Fabii Combi alu kola Dezent D 16" a k tomu pneu 195/45 nebo 205/45??...pak se chci zeptat jestli nebudu muset u takovyhle kol delat jeste nejaky upravy na podvozku, nebo jestli to tam muzu proste jenom nahodit a jet...dik Nebude problém s STK? Taky přemýšlím o 16, líbí se mi tyto http://elektrony.cz/?&volba=Kosik&kdruh=ke...nd=95546&ket=35 a snad my neměl být problém se zápisem do TP. ty jsou hezký, v 17-18 by byly ještě hezčí!!! jinak se zápisem do techničáku to netušim , ale jak bylo napsáno od škodky je povoleno 6,5x16 ET37(tušim) ale neřešil bych to, etéčko a šířku ráfku nikdo řešit nebude a velikost 16 je povoleno (jde oto jakej máš rok výroby od 03 tam 16 napsaný jsou, jinak se tam daj dopsat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 ahoj, ted si kupuju na Skodu Fabii Combi alu kola Dezent D 16" a k tomu pneu 195/45 nebo 205/45??...pak se chci zeptat jestli nebudu muset u takovyhle kol delat jeste nejaky upravy na podvozku, nebo jestli to tam muzu proste jenom nahodit a jet...dik Nebude problém s STK? Taky přemýšlím o 16, líbí se mi tyto http://elektrony.cz/?&volba=Kosik&kdruh=ke...nd=95546&ket=35 a snad my neměl být problém se zápisem do TP. ty jsou hezký, v 17-18 by byly ještě hezčí!!! jinak se zápisem do techničáku to netušim , ale jak bylo napsáno od škodky je povoleno 6,5x16 ET37(tušim) ale neřešil bych to, etéčko a šířku ráfku nikdo řešit nebude a velikost 16 je povoleno (jde oto jakej máš rok výroby od 03 tam 16 napsaný jsou, jinak se tam daj dopsat) mám `02 Jinak u těch kol budou šrouby asi schovaný pod tím středem. A v tom nákupním košíku tam mají další údaje (rok, objem motoru...), tak potom by se to snad dalo pořešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 tak pokud ti daj atest papír, že ty kola jsou schválený pro provoz na tom danym autě tak by neměl bejt problém je tam nechat dopsat(osobně sem tohle ještě neřešil, ale je to prej s orgánama docela pakec řešit, ale zase je fakt že pokud máš potřebnou dokumentaci tak by to mělo bejt vpoho ), ale jak sem psal, zapsání bych prostě neřešil(případně si nechat do techničáku napsat ty origo šestnáctky co škodka schvaluje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaji Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 tak pokud ti daj atest papír, že ty kola jsou schválený pro provoz na tom danym autě tak by neměl bejt problém je tam nechat dopsat(osobně sem tohle ještě neřešil, ale je to prej s orgánama docela pakec řešit, ale zase je fakt že pokud máš potřebnou dokumentaci tak by to mělo bejt vpoho ), ale jak sem psal, zapsání bych prostě neřešil(případně si nechat do techničáku napsat ty origo šestnáctky co škodka schvaluje) no nechci do toho kecat ale faba ma nejvetsi kola 15 ,,,16 ma jen RS. a dodatecne dopsani napripada dp uvahy,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) no nechci do toho kecat ale faba ma nejvetsi kola 15 ,,,16 ma jen RS. a dodatecne dopsani napripada dp uvahy,,,,, To ja zas do toho kecnu. Co vidis na nize uvedenem obrazku? Jedna se o HTP 6v. Editováno: 2. Březen 2007, autor: NiceOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 no nechci do toho kecat ale faba ma nejvetsi kola 15 ,,,16 ma jen RS. a dodatecne dopsani napripada dp uvahy,,,,, Tak to s tebou nemůžu v žádném případě souhlasit, protože já jsem si je tem nechal dopsat ..... no problema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 mel jsem 16 na fabce,ale pak jsem je radeji prodal,na normalna jezdeni to neni,je to tvrde a ve vyjetych kolejich neovladatelne, je pravda,ze to byly 7mi palce,ale jak jsem tam dal sestky 15ctky,pneu 195.50,tak mnohem lepsi,pak odeslo jedno lozisko,a pak druhe a pak sla prodat........jezdil jsem ale denne.na tuneni jedine 16-17,vypadaji skvele,jo a na slabou 1.4 nebo htp bych to nedaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 A kde se to dela a za kolik???To zapsani 16" alu to TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 V sekci octavia je to posané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Inac chlapi zohnal som nove RS kola na fabiu a pozeram, ze v Technicaku mate zapisane ET 42, Ja pozeram na tie moje a je tam ET 37, to preco??? neviete???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.