Hanys.cz Vloženo 13. Květen 2018 Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 (editace) Zdravím, už po několikáte mi auto přestalo jet a vyskočila chyba v příloze a nadpisu. Vždy stačilo jen vypnout a zapnout motor, ale včera už ne. Musel jsme odpojit koncovku na klapce trosku si pohrát s dráty a zapojit, pak se to rozjelo. Myslíte že mám zkusit prvně vyměnit koncovku nebo rovnou i klapku? Klapka má najeto 198 000km http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16505 http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16605/P0221/000545 Díky Editováno: 13. Květen 2018, autor: Hanys.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 13. Květen 2018 Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 Kolik jsi najel po výměně konektoru kabeláže ke klapce u elektrikáře? Asi bych to řešil nejdřív s ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 13. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 No upřimně se mi s ním nic řešit nechce, protože mě prostě přijde že ten konektor je původní a kontakty jsou (byli) trošku napružené a kabely ke konektoru přitažené páskou aby se nehýbali. Objednal jsem už konektor Uvidím, ale hodně přemýšlím o novém autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 13. Květen 2018 Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 Aha ... Tak uvidíš, pokud nebudou kabely zalomené jinde, pořádný spoj pin na kabel by to měl odstranit. Ale jsou to mini piny, to budeš dělat sám nebo někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 13. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 Udělám to sám, pájení, prodlužování atd není problém. Hlavně před tím jsem to dal elektrikáři abych měl jistotu, teď mám opačný názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.