(O) interier RS - Interiér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

(O) interier RS

novi37

Doporučené příspěvky

novi37 napsal:
...tak co jsem zjistil, tak by pro ORS1 mel byt faceliftovy rok, co se designu interieru tyce MR 2003, to se menily ty bily sloupky za cerny a taky komplet spropnice...vite nekdo este neco? ;)

Nic az tak podstatneho by nemelo byt akorat jak pises ty cernej intos, a taky se davaly xenony v zakladu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JasteR napsal:
  novi37 napsal:
...tak co jsem zjistil, tak by pro ORS1 mel byt faceliftovy rok, co se designu interieru tyce MR 2003, to se menily ty bily sloupky za cerny a taky komplet spropnice...vite nekdo este neco?  ;)

Nic az tak podstatneho by nemelo byt akorat jak pises ty cernej intos, a taky se davaly xenony v zakladu.

Mám to chápat tak, že se dělají černé stropnice?

Odkaz ke komentáři

Berry napsal:
  JasteR napsal:
  novi37 napsal:
...tak co jsem zjistil, tak by pro ORS1 mel byt faceliftovy rok, co se designu interieru tyce MR 2003, to se menily ty bily sloupky za cerny a taky komplet spropnice...vite nekdo este neco?  ;)

Mám to chápat tak, že se dělají černé stropnice?

No jasně černá stropnice byla od 2003!! taky jsem na to koukal že někerá to má býlé a nekerá černé!? Když jsem chtěl udělat face interieru!!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...