Publikováno Říjen 15, 200618 r Zdravim, mam dotaz, jak to bylo se stropnici se sloupky u RS? koukal sem, ze ze zacatku byla stropnice bila a sloupky take, tak od kdy se to zmenilo, nebo jak tomu bylo, vi nekdo? diky!!
Říjen 19, 200618 r Autor ...tak co jsem zjistil, tak by pro ORS1 mel byt faceliftovy rok, co se designu interieru tyce MR 2003, to se menily ty bily sloupky za cerny a taky komplet spropnice...vite nekdo este neco?
Říjen 21, 200618 r ...tak co jsem zjistil, tak by pro ORS1 mel byt faceliftovy rok, co se designu interieru tyce MR 2003, to se menily ty bily sloupky za cerny a taky komplet spropnice...vite nekdo este neco? Nic az tak podstatneho by nemelo byt akorat jak pises ty cernej intos, a taky se davaly xenony v zakladu.
Říjen 22, 200618 r ...tak co jsem zjistil, tak by pro ORS1 mel byt faceliftovy rok, co se designu interieru tyce MR 2003, to se menily ty bily sloupky za cerny a taky komplet spropnice...vite nekdo este neco? Nic az tak podstatneho by nemelo byt akorat jak pises ty cernej intos, a taky se davaly xenony v zakladu. Mám to chápat tak, že se dělají černé stropnice?
Říjen 28, 200618 r ...tak co jsem zjistil, tak by pro ORS1 mel byt faceliftovy rok, co se designu interieru tyce MR 2003, to se menily ty bily sloupky za cerny a taky komplet spropnice...vite nekdo este neco? Nic az tak podstatneho by nemelo byt akorat jak pises ty cernej intos, a taky se davaly xenony v zakladu. Mám to chápat tak, že se dělají černé stropnice? No jasně černá stropnice byla od 2003!! taky jsem na to koukal že někerá to má býlé a nekerá černé!? Když jsem chtěl udělat face interieru!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.