novi37 Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Zdravim, mam dotaz, jak to bylo se stropnici se sloupky u RS? koukal sem, ze ze zacatku byla stropnice bila a sloupky take, tak od kdy se to zmenilo, nebo jak tomu bylo, vi nekdo? diky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 ...tak co jsem zjistil, tak by pro ORS1 mel byt faceliftovy rok, co se designu interieru tyce MR 2003, to se menily ty bily sloupky za cerny a taky komplet spropnice...vite nekdo este neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 dělá se taky černá stropnice na OI r.v. 2001 combi? kolik tak stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 ...tak co jsem zjistil, tak by pro ORS1 mel byt faceliftovy rok, co se designu interieru tyce MR 2003, to se menily ty bily sloupky za cerny a taky komplet spropnice...vite nekdo este neco? Nic az tak podstatneho by nemelo byt akorat jak pises ty cernej intos, a taky se davaly xenony v zakladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 ...tak co jsem zjistil, tak by pro ORS1 mel byt faceliftovy rok, co se designu interieru tyce MR 2003, to se menily ty bily sloupky za cerny a taky komplet spropnice...vite nekdo este neco? Nic az tak podstatneho by nemelo byt akorat jak pises ty cernej intos, a taky se davaly xenony v zakladu. Mám to chápat tak, že se dělají černé stropnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 ...tak co jsem zjistil, tak by pro ORS1 mel byt faceliftovy rok, co se designu interieru tyce MR 2003, to se menily ty bily sloupky za cerny a taky komplet spropnice...vite nekdo este neco? Nic az tak podstatneho by nemelo byt akorat jak pises ty cernej intos, a taky se davaly xenony v zakladu. Mám to chápat tak, že se dělají černé stropnice? No jasně černá stropnice byla od 2003!! taky jsem na to koukal že někerá to má býlé a nekerá černé!? Když jsem chtěl udělat face interieru!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.