Thomasss Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Zdravím, předem se omlouvám zda je něco podobného zde už v minulosti probírané, hledal jsem a hledal, ale nic jsem nenašel, tudíž bych se rád zeptal. Mám Škodu octaviu 1U5 combi, 1,9TDI rok výroby 2003 a před týdnem jsem bouchnul kolem o sloupek a ohnul zadní nápravnici. Výměna za úplně novou byla celkem snadná, zítra mě čeká geo, ale dnes jsem si všiml z pohledu ze zadu, že zadní kola mají áčkový tvar, přední jsou uplně rovná, ale zadní kopírují tvar písmene A. Po konzultaci se známým automechanikem, jsem zjistil, že je to normální a že i když to na první zdání nevypadá, tak že se zadní kola budou sjiždět normalně pravidelně. Já mám strach aby mi ten vnitřní okraj po pár tisíců km nezmizel :-) Chci se zeptat, máte někdo s tímhle obdobnou zkušenost? Je to normální nebo bych to měl začít nějak pitvat? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 tak to musela bejt větší rána mam ten samej problem ale neboural jsem a zjistěno bylo že mam jeden silenblok zadní nápravy uplně urvaný a druhá strana vymačkana. a též mě utvrzovaly že je to normální a na sjíždění gum to nemá žádnej vliv myslím tím ten tvar kol do A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.