Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar chlapi, nesetkal jste se někdo s problémem občasného nenastartování 1,2HTP 12V? Na roztlačení, nebo po vstříknutí trocha paliva do klapky chytne a už běží, chcípnu a už zase motá a motá. Snímač otáček novej, vačky taky, veškeré proudy a kostry ŘJ zkontrolovány, spínačka taktéž. Jediné co se mi podařilo a chytá to, je připojení stálého napájení na plus palivového čerpadla. Chtěl jsem to udělat, tak že vyvedu drát z 50 na relé čerpadla 447,ale to nefunguje, budu to muset připojit na drát plus přimo k čerpadlu. Nesetkal jste se s tím už někdo? Jinak to tak prostě nechám. Díky Alešák

A co nějaký kód chyby z registru závad?Jestli správně chápu co jsi propojil,tak máš čerpadlo stále pod proudem a stále tlakuje palivovou soustavu.Tak co třeba chyba v regulátoru  tlaku?Také se nejspíš stane,že po pár dnech stání už nenastartuješ,protože budeš mít vybitou baterku.

• Autor

Závady žádný. Na plus 30 jsem to měl připojený jen na zkoušku. Udělal jsem to přes 50 proud k cívce starteru a oddělil 15A diodou, ale musel jsem to napojit na modrobílý drat přímo k čerpadlu a ne tím budit jen relé 447. Takže jak zastartuju, v ten moment zapnu i čerpadlo a naskočí to, bez toho pomocného přivedení napetí k čerpadlu to prostě nenaskočí. Je to záhada a i zustane. Přitom i když po zapnutí zapalování sepne a natlakuje palivové čerpadlo, tak nenaskočí, je to jak kdyby odlehčovací relé odepínalo i napětí k paliv. čerpadlu, ale kde by se to mohlo ty větve prošvihnout, to nevím. 

To čerpadlo se musí sepnout,jak otevřeš dveře u řidiče,nezávisle na klíčku musí natlakovat palivovou soustavu.Tak co si nechat  zadní sedačku odklopenou k čerpadlu připojit zkoušečku,nebo nějakou žárovku a sledovat,jestli to takhle funguje?

• Autor

To už je dávno vysledovaný, občas to sepne občas nee, dělá si to co chce a i když to sepne, stejně nenaskočí.

Tak to už potom zbývá nastudovat a zkontrolovat celý  elektrický systém napájení čerpadla.Stejně je ale zvláštní,že diagnostika žádnou chybu nehlásí.Zkusil bych vyměnit to relé.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.